Heb jij jouw festival outfits al geshopt? Ik kan niet wachten tot het festivalseizoen weer begint. Festivals zijn super leuk, maar het is iedere keer weer hetzelfde probleem: Welke festival kleding ga ik nu weer aan trekken? Don’t worry! TopVintage heeft heel veel leuke festival kleding in de collectie. Reken maar dat jij gaat shinen in je nieuwe look. Ik help je op weg!

Welke kleding draag je naar een festival?

Good music, good vibes, good friends! Ik heb er alweer helemaal zin in alle festivals die eraan zitten te komen. Maar ondanks het seizoen kan het natuurlijk voorkomen dat de weersvoorspellingen tegenvallen. Daarom is het ieder festival weer lastig om een originele retro outfit te bedenken. Natuurlijk hoop ik stiekem altijd op heerlijke zomerse temperaturen, zodat ik de leukste jurkjes, rokjes en shortjes kan aantrekken! Wat is er nu beter dan dansen op een festival terwijl de zon schijnt met een cocktailtje in de hand? I love it! Naast dat het natuurlijk genieten is op een festival met heerlijke muziek en een leuke sfeer, kun je ook helemaal los gaan met jouw outfit. Je komt de meest bizarre, gave en mooie festival kleding tegen! Je festival outfit hoeft helemaal niet te matchen met elkaar en je kunt de meest felle kleuren combineren. Ga lekker los met bloemenprints, zwierende stofjes en opvallende accessoires. Het handigste is om van te voren de stijl van jouw festival look te bepalen. Ga je voor een bohemian look, classy of juist stoer? Dit maakt de zoektocht al een stuk makkelijker. Nu het festivalseizoen voor de deur staat heb je in ieder geval weer een goede reden om je garderobe een flinke upgrade te geven. ;-) It's time to party!

De mooiste festival looks voor dames

Kies je voor een stoere festival look? Ga dan voor een T-shirt met een stoere print van bijvoorbeeld Queen Kerosin in combinatie met een paar stoere boots en een leuke jeans. Jurkjes zijn natuurlijk ook altijd goed tijdens een festival, als je voor een meer classy look gaat. Lang, midi of kort het maakt niet uit! Ga vooral voor een jurkje waar jij je helemaal goed in voelt, dan zal je dit ook uitstralen. Zelf ben ik gek op een bohemian festival outfit! Heerlijk zomers en kleurrijk. Bij kouder weer is een mooie felgekleurde top in combinatie met een leuke fabulous 70s flared broek een goede keuze. Maar als de zon volop schijnt geef ik toch voorkeur aan een jurkje met een paar stoere boots van Dr. Martens eronder of de te leuke cowboylaarzen van La Pintura.


Festival jurkjes, tops, playsuits, jumpsuits en blousejes shoppen bij TopVintage

Ben jij klaar om te feesten deze zomer? Leg je favoriete festival kleding maar alvast klaar. Het wordt hoog tijd om weer volop te shinen, te dansen op goede muziek én te genieten. Kledingstress? Dan bij je bij TopVintage aan het juiste adres! Flaneren op het festivalterrein doe jij ook dit jaar gewoon in je mooiste festival outfit. Ik kan niet wachten, laat de zon maar komen! Maar eerst: een festival outfit scoren. Ga jij voor een lange jurk, mooie rok, sexy jumpsuit of juist een coole flared pants? Happy shopping!