Velvet, satijn, een classy zwart jurkje of all the way met een glitter pak: de favoriete party look ziet er voor iedereen weer anders uit. Een ding is zeker: dit jaar pakken we extra uit. Maak van jouw outfit een écht feestje want het is tijd om te shinen! Heb jij jouw party look voor de feestdagen nog niet gevonden? Laat je dan inspireren door deze uiteenlopende party outfits van een aantal van onze prachtige TopVintage ladies. Welke is jouw favoriet?

Jana


Waarom is dit jouw favoriete partylook?
‘’Mijn feestlook moet chic maar ook comfortabel zijn. Heel strakke kleding is voor mij niet echt een comfy keuze en daar voel ik mij ook niet heel zelfverzekerd in. Ik kies dan ook meestal voor een mooie swing of a-lijn jurk. Dit jaar heb ik voor een groene velvet swingjurk van Vintage Chic gekozen. De stof past fantastisch bij de aankomende feestdagen en ziet er super classy uit. De jurk is zwaar en valt mooi door het velvet stofje. Daarnaast is de V-hals niet te open maar ook niet te gesloten, zodat ik nog een mooi sieraadje kan dragen. Ik voel me hier erg mooi in!‘’

Wat zijn je plannen voor de feestdagen?
‘’Ik vier dit jaar kerst met mijn familie, samen met mijn ooms, tantes en neven. Wij moeten een stukje naar het Sauerland rijden waar mijn tante woont en ik hoop dat wij daar veel sneeuw hebben. Dat hoort gewoon bij kerst! Samen zijn en samen eten is het belangrijkste voor mij tijdens de feestdagen. Sinds de pandemie zijn die dagen dat je je familie ziet nóg belangrijker geworden.’’

Shop de look van Jana >> heart_eyes emoji


Auke


Waarom is dit jouw favoriete partylook?
‘’In deze jurk voel ik me supervrouwelijk en ben ik helemaal klaar voor een spetterend (thuis)feestje! Met hoge hakken eronder en een sprankelend tasje met prachtige pailletten is de look af. Daarnaast vind ik het altijd fijn om een partylook ook nog te kunnen dragen bij andere gelegenheden en met een paar andere accessoires en schoenen kan dit heel goed bij deze jurk!’’

Wanneer ga je jouw favoriete partylook dragen & wat zijn je plannen voor de feestdagen?
‘’Deze look ga uit uiteraard met veel plezier tijdens de kerstdagen dragen. Na de kerst vertrekken we direct naar Parijs en dan mag deze jurk niet mag ontbreken tijdens een romantisch diner aan de Seine. Daar heb ik nu al gigantisch veel zin in!’’ heart emoji


Shop de look van Auke >> heart_eyes emoji

Jessica


Waarom is dit jouw favoriete partylook?
‘’Because it sparkles! De jurk is zwart en classy, maar tegelijkertijd ook lekker feestelijk. Want wat is er feestelijker dan gouden sterretjes?! Tijdens en rondom de feestdagen ben ik helemaal fan van alles dat fonkelt en glittert, maar het moet er wel nog stijlvol uitzien. Zowel kleding als de kerstboom hahaha! Dus dit is een perfecte partylook voor mij.’’

Wanneer ga je jouw favoriete partylook dragen?
‘’Deze look zou perfect zijn voor eerste kerstdag. Al sinds ik klein ben is het traditie om op eerste kerstdag met de héle familie bij mijn oma thuis bij elkaar te komen. De kerstboom is opgetuigd, de grote kersttafel is gedekt met het mooiste servies en voor de kleintjes liggen er cadeautjes klaar op de bank. Iedereen is mooi en feestelijk gekleed, tot het moment waarop de foute kersttruien tevoorschijn komen voor de traditionele groepsfoto. Ook met oud & nieuw zou deze look perfect zijn!’’

Shop de look van Jessica >> heart_eyes emoji

Nicole

Waarom is dit jouw favoriete partylook?
‘’Er gaat niets boven een little black dress! En deze is een favoriet van me omdat de bovenkant extra feestelijk is. Ook niet onbelangrijk: een wijde rok met goede stretch zodat je comfortabel kunt genieten van het kerstdiner. Ik houd van een grappige twist aan mijn outfits, daarom mag een kerstbroche van Erstwilder niet ontbreken!’’

Wat zijn je plannen voor de feestdagen?
‘’Ik vier kerst altijd met mijn ouders, zussen en onze partners natuurlijk. We beginnen in de middag al met lekker eten en eindigen de avond meestal met bordspellen. Lekker relaxed dus!’’

Shop de look van Nicole >> heart_eyes emoji


Nina


Waarom is dit jouw favoriete partylook?
‘Ik voel me een echt diva in deze glitterjurk tijdens de feestdagen. Deze maakt me zelfverzekerd en ik voel me er vrouwelijk in. De jurk is van top tot teen bedekt met prachtige zwarte pailletten en heeft een bescheiden maar toch mooie V-hals. Daarnaast zit de jurk ook heel erg comfortabel waardoor ik er goed in kan bewegingen, ook wel zo belangrijk. En de hakken eronder maken de look helemaal af, waardoor ik me ready voel voor de feestdagen!’’

Wanneer ga je jouw favoriete partylook dragen & wat zijn je plannen voor de feestdagen?
‘’Ik ga deze look dragen met kerst en nieuwjaar, maar ook gewoon naar feestjes. De feestdagen breng ik door met mijn familie en vriend. Kerst wordt dit jaar bij ons thuis gevierd en iedereen van onze familie komt dan gezellig naar ons toe. We hebben dan een uitgebreid diner met een hoop lekker eten, verder worden er in de avond spelletjes gespeeld en cadeautjes uitgepakt. Nieuwjaar breng ik door met mijn vriendinnengroep met lekkere hapjes en veel drankjes!’’

Shop de look van Nina >> heart_eyes emoji


Maak jouw eigen party look compleet!

Hebben deze TopVintage ladies je al weten te inspireren? Wat zien ze er prachtig uit, he! sparkles emoji Scoor de looks snel voordat ze weg zijn. Hangt jouw party outfit al klaar in je kast? Dan is het tijd voor je haar en make-up. Maak dit jaar eens prachtige victory rolls of pak uit met een mooie winged eyeliner. Oh, en vergeet niet ook even een foto te delen van je look op Instagram met #topvintagestyle. Wie weet zie jij jezelf dan nog wel terug op onze website of social media óf win je zelfs een €50 giftcard. Woohoo, maak er wat moois van! heart emoji