De feestdagen komen er weer aan en iedereen gaat op zoek naar dé perfecte outfit waarin je tijdens deze magische dagen kunt stralen. Ga je voor een kerstjurkje met glitter, pailletten of een vintage printje? Laat je inspireren door deze uiteenlopende party outfits van vier prachtige TopVintage ladies.

Graphic Designer Chantal
Waarom is dit jouw favoriete party look en wanneer ga je deze dragen?
“In deze maxi dress van Smashed Lemon gecombineerd met een high heel laars van Tamaris voel ik me supervrouwelijk en zelfverzekerd. De stof voelt luchtig en valt lekker soepel, zodat ik ook genoeg bewegingsruimte heb om ons zoontje op te tillen en met hem te genieten van de fonkelende lichtjes in de kerstboom! Daarnaast vind ik het superfijn dat ik deze outfit gewoon lekker kan doordragen na de feestdagen! Als finishing touch combineer ik deze heerlijke kerstboom oorbellen van Glamfemme erbij, afgewerkt met glimmende strass steentjes, want Christmas isn’t a season, it’s a feeling!”

Wat zijn je plannen voor de feestdagen?

“Wij hebben met de feestdagen altijd een volle, maar gezellig drukke agenda. Op kerstavond eten wij traditiegetrouw met familie een drie-gangen diner en gaan we na het toetje rondom de kerstboom zitten en cadeautjes uitpakken. Na het eten en de cadeaus worden er gezellig nog meer drankjes gedronken, komt ander lekkers op tafel en spelen we een spelletje. En om de avond af te sluiten kijken we een leuke kerstfilm, met als all-time favourite: The Grinch! Eerste en tweede kerstdag brunchen we met familie en 2e kerstdag avond vieren wij altijd met een diner with friends! Een heerlijke traditie die naast al het familiebezoek ook erg leuk is. 

Voor oudejaarsavond hebben we geen traditie en kijken we altijd waar we zin in hebben. De ene keer vieren we het met familie en de andere keer met vrienden. Maar het aller-belangrijkste: samen zijn met de mensen die we lief hebben.”

 Shop de look van Chantal


Store lady Gwenn
Waarom is dit jouw favoriete party look en wanneer ga je deze dragen?
“Ik heb het altijd koud, dus deze coltrui van Smashed Lemon is perfect voor mij. Daarnaast zijn de combinatiemogelijkheden van deze coltrui eindeloos. Om de look feestelijk te maken koos ik voor dit te leuke sixties rokje van Mademoiselle YéYé. Cute speels en prachtige kleuren. Om de outfit af te stylen draag ik mijn comfy Dr. Martens. Ik zou deze heerlijke warme kerst look dragen op kerstavond.”

Wat zijn je plannen voor de feestdagen?
“Mijn kerstdagen zijn altijd ontzettend druk. Kerstavond breng ik door bij mijn eigen ouders en schoonouders waar uitgebreid gekookt word en de cadeautjes flink worden uitgedeeld. Eerste kerstdag ga ik samen met mijn vriend gezellig ontbijten bij mijn ouders en in de middag gaan we op bezoek bij mijn oma.  Tweede kerstdag gaan we langs bij de opa en oma van mijn vriend. Derde kerstdag vieren we samen met vrienden: lang tafelen met heel veel eten en bordspelletjes spelen.

Na de feestdagen plan ik altijd quality time met mijn vriend. Meestal kunnen we dan geen eten meer zien en is de sociale batterij leeg. Perfecte timing om samen op de bank te liggen onder een dikke warme deken (voor mij als koukleum). Dan is mijn kerst echt compleet!”

Shop de look van Gwenn


Inkoopster Danique
Waarom is dit jouw favoriete party look en wanneer ga je deze dragen?
“Zwart is mijn happy colour! Dit zwarte velvet jurkje van Vintage Chic geeft een luxe en feestelijk uitstraling. De stof is lekker zacht en stretchy en zit daardoor heerlijk. Wel zo fijn als je in de keuken staat te kokkerellen. Voor mij is dit de perfecte LBD voor eerste kerstdag.”

Wat zijn je plannen voor de feestdagen?
“Eerste kerstdag vieren wij altijd samen met familie. We trekken lootjes, dus iedereen zit in spanning te wachten wie welk lootje heeft getrokken. Dit jaar komt de familie naar ons, dus ik wil een leuke quiz maken. En niet te vergeten: natuurlijk de hele dag door lekker eten.

Sinds een paar jaar hebben we een nieuwe traditie op tweede kerstdag: samen met vrienden trekken we onze comfy outfits aan om vervolgens de restjes van al het eten op te eten en spelletjes te spelen”.

Shop de look van Danique


Fashion Editor Nicky
Waarom is dit jouw favoriete party look en wanneer ga je deze dragen?
“Tijdens kerst vind ik het leuk om uit te pakken. Niet alleen cadeautjes, maar ook met mijn outfit. Met deze rode Zoe Vine jurk gaat dat zeker lukken. De stof valt heel soepel en dankzij de tailleriem krijg je een prachtig vrouwelijk silhouet. In de kleur rood voel ik mij op mijn best en op en top vrouw. Dus deze jurk trek ik tijdens de feestdagen ABSOLUUT uit mijn kast. Let’s dress to impress!”

Wat zijn je plannen voor de feestdagen? Hoe en met wie breng je deze het liefste door? 
“De feestdagen breng ik het liefste door met mijn familie. Eerste kerstdag starten wij met een uitgebreid kerstontbijt. Vervolgens gaan we gezellig cadeautjes uitpakken rondom de kerstboom, we trekken lootjes en iedereen heeft naast de cadeautjes een speciale surprise voorbereid. Voor het kerstdiner is het traditie dat iedereen één gang voorbereid, elk jaar is het weer een verrassing. De avond sluiten we af met bordspellen, heerlijke drankjes en heeeel veel hapjes!

Shop de look van Nicky


Maak jouw eigen kerst look compleet!

Hopelijk hebben onze TopVintage ladies je kunnen inspireren. Wat zien ze er prachtig uit, he! Laat jezelf zien deze feestdagen, je bent het waard! Ontdek onze prachtige collectie en get ready to party.