Het is tijd om je innerlijke diva te omarmen en jezelf onder te dompelen in de wereld van tijdloze elegantie en glamoureuze stijl. Of je nu een speciale gelegenheid hebt of gewoon wilt stralen op een normale dag, onze kleding kan je helpen om die tijdloze elegantie te omarmen. In deze blogpost delen we graag drie prachtige "Glam it up" outfits ter inspiratie.

Velvet Dream 

Fluweel is een stof die direct een gevoel van luxe en verfijning oproept. Voor een look die klasse en sensualiteit combineert, kies je voor deze prachtige velvet pencil jurk. Deze jurk omhult je lichaam op een elegante manier, benadrukt je vrouwelijke rondingen en laat je schitteren, waar je ook gaat! Voeg een vleugje tijdloze elegantie toe door de jurk te combineren met parelaccessoires.


Shop de look

Hollywood Chique 

Stap terug in de tijd naar het glamoureuze tijdperk van de jaren 50. De jaren 50 stonden bekend om hun glamour en iconische stijl. Voor een Hollywood-chique outfit raden we aan om te gaan voor een prachtige swingjurk met een nauwsluitend lijfje en een volle rok. Combineer deze met glinsterende sieraden, een elegante haarstijl en een paar pumps. Maak een grand entrance waar je ook gaat!


Shop de look

Maxi 

Voor een werkelijk spectaculaire look, grijp je naar onze glamoureuze maxi-jurken. Of je nu naar een chique feest gaat, een romantisch diner hebt, of gewoon de dag wilt betoveren, onze maxi-jurken voegen een vleugje magie toe aan elke gelegenheid.

De outfits die we hier hebben gedeeld, zijn slechts een glimp van onze prachtige collectie. Van fluweel tot Hollywood-chique swingjurken en glamoureuze maxi-jurken, wij hebben items voor elke gelegenheid en elke vrouw. 


Shop de look