Dierenprint is weer helemaal hot en fleurt iedere outfit op. Omdat je zo heerlijk kunt variëren met dierenprint én het vandaag dierendag is, heb ik de mooiste items voor je op een rijtje gezet. Of je nu kiest voor een panterprint of een schattige print met vogeltjes of katten: je kunt er alle kanten mee uit! Van jurkjes tot tassen en accessoires deze items mogen niet ontbreken in jouw garderobe.

Animal print kleding

Het dragen van dierenprints was vroeger lang niet voor iedereen weggelegd. Alleen een echte waaghals droeg bijvoorbeeld een panterprintje in haar outfit. Tegenwoordig is het veel meer geaccepteerd. Zelfs het combineren van verschillende dierenprints is helemaal hot. Voorheen werden dierenprints vooral verwerkt in extravagante kledingstukken. Gelukkig is er nu veel meer keuze aan verschillende soorten prints, kleuren en items. Draag jij het liefst alleen maar effen kleuren? Probeer dan eens om bijvoorbeeld een accessoire of een top in dierenprint toe te voegen aan je outfit. Het geeft net wat extra pit, zelfs als het heel subtiel is.

Tijdloze panterprint vs. kleurige dierenprints

Het liefst investeer je in een item met dierenprint dat enigszins tijdloos is en dat je makkelijk kunt combineren, zoals de panterprint. Maar als je een fashion statement wilt maken met je outfit ga je juist voor print in een opvallende kleur. Bijvoorbeeld een mooie jurk die je zowel overdag als in de avond kunt dragen. Combineer deze met hoge laarzen. Je kunt de jurk meer of minder laten opvallen door het type print dat je kiest. In een mooie klassieker zoals de panterprint zul je minder snel de aandacht trekken. Waar gaat jouw voorkeur naar uit?

Dierenprint jurken, truien, tops, schoenen, broeken en blouses

Een ding is zeker: kleding met animal print is een must dit seizoen! Luipaardenprint, zebraprint of een andere animal opdruk zie je voorbij komen op allerlei soorten kleding items. Houd jij er niet zo van om een dierenprintje als outfit te dragen? Kun je ook kiezen voor een prachtige accessoire. Mijn favoriet is deze zebra box bag van Darling Divine. Het fijne is dat je bij deze beauty ook een afneembare, goudkleurige schakelketting erbij krijgt zodat je haar ook speels om je schouder kunt hangen. Hey babe, take a walk on the wild side!

Go wild in een dierenprint outfit

Dierenprint items passen helemaal bij de trend van dit moment. Of je het nu mooi vindt of niet, het valt bijna niet te ontkennen dat de dierenprint een klassieker is op modegebied. Ik snap wel waarom, want de dierenprint is enorm veelzijdig en je kunt er alle kanten mee op. Je kunt deze fantastische items het hele jaar door dragen. Heb jij al een leuk dierenprint item gezien dat je wilt kopen? Happy shopping!