Zelfs na al die jaren kijk ik nog steeds mijn ogen uit bij het zien van de prachtige vrouwen en hun kledingstijl van vroeger. Iedere decade heeft zo zijn charme, trends en inspirerende stijliconen. De looks van de volgende drie prachtvrouwen laten mijn hartje op hol slaan en ik sta dan ook te popelen om ze met jullie te delen wink emoji. Ladies, laat me aan jullie voorstellen: jullie nieuwe favoriete looks! heart_eyes emoji

Suit up like Marlene Dietrich 

De in Duitsland geboren actrice en cabaretier Marlene Dietrich, ook wel de koningin van het drama, verblindde iedereen met haar glamoureuze uitstraling. Door haar carrière heen bleef ze grenzen verleggen met haar verschijning. Ze experimenteerde vaak met mannenkleding en zette daarmee een trend die nog steeds populair is in de moderne modewereld, namelijk de Dietrich broek. Een pantalon met wijde pijpen die in de jaren 30 nogal voor wat opschudding zorgde, maar even later ook bij onder andere Audrey Hepburn werd gespot.

Het voordeel van de Dietrich broek? Het flatteert ieder lichaamstype en laat je super vrouwelijk voelen. De hoge taille benadrukt je smalste punt en de lange wijde pijpen laten je benen eindeloos lang lijken… that’s all we dream of! Combineer haar met een paar pumps, een handtas en een chique blouse, gilet of een blazer jasje om de classy, glamorous en bossy look af te maken. Een onmisbare outfit, als je het mij vraagt. wink emoji



Shop de look hier kiss emoji

Be a babe like Bettie Page 

The babest babe of them all! Bettie Page is met haar haar zo donker als de nacht en glimlach zo stralend als de zon een waar stijlicoon voor velen. Schattig maar sexy, onschuldig maar gewaagd… met haar gorgeous looks wist ze al snel een modellen carrière binnen te hengelen. Fotograaf Jerry Tibbs hielp haar met haar eerste portfolio en stelde voor om een pony te laten knippen wat ook haar signature look werd. Haar Pin-up uitstraling kreeg later steeds meer ‘’spice’’ waarin BDSM een grote rol speelde en ze het eerste bekende bondagemodel werd. Not your average model wink emoji. Naast alle bikini’s en lingerie, straalde ze in kleding die haar rondingen perfect benadrukten. Denk aan pencil jurken, pencil rokken en aansluitende tops met een riem in de taille en een paar pittige stiletto hakken.

Ieder lichaam is prachtig en mag gezien worden, dus ‘show them what you got’! Laat je rondingen omarmen in deze sassy Bettie Page look. Draag een aansluitende jurk of een high waist pencil rok met een top en combineer met een brede riem waardoor er extra nadruk op je taille ligt. Rode lipstick op je lippen, een paar lak pumps eronder en klaar is je onweerstaanbare look. Go get ‘em, tiger!



Shop de look hier kiss emoji


Flaunt it like Farrah Fawcett 

Van mooiste meisje in de klas naar Charlie’s Angel… seventies sekssymbool Farrah Fawcett heeft een onvergetelijke indruk achtergelaten op de beauty- en modewereld! Ze staat niet alleen bekend om haar prachtige, volumineuze kapsel en het welbekende rode badpak, maar ook om haar casual outfits. Ik zie dan meteen DE foto voor me, je kent hem vast wel… Farrah Fawcett met haar prachtige lokken, een rood vest, high waist jeans met flared pijpen en Nike Cortez sneakers op een skateboard, cruisend door het Griffith Park. Naast de met pailletten bezaaide jurken op de rode loper, was de laid-back seventies look eentje die je vaak bij haar terugzag.
Er fantastisch uitzien en genieten van optimaal draagcomfort? Een combinatie die mij als muziek in de oren klinkt! Farrah combineerde haar flared jeans op verschillende manier… sporty en casual óf classy en zakelijk. Voor de zomerse dagen ga ik voor de flared jeans met een gestreepte top, riem en sneakers, maar wanneer je een blazer jasje toevoegt, creëer je dus gemakkelijk een compleet andere look!



 Shop de look hier kiss emoji


Welke look is jouw favoriet?

Mijn motto is: waarom kiezen als je ze allemaal kan rocken?!  Het fijne aan deze kledingstukken is dat ze super makkelijk te combineren zijn en je de looks dus kan mixen en matchen en volledig kan aanpassen naar jouw ‘mood’. Creëer een van deze iconische looks met de items uit onze collectie of daag jezelf uit en gooi de stijlen door elkaar. ‘’Be confident. Flaunt it. You are wonderful!’’