Wie wordt er nu niet vrolijk van een mooie bloemenprint? Tijdens deze donkere dagen kunnen we allemaal wel wat extra happiness gebruiken. Gelukkig hebben we in onze sale genoeg items met de mooiste bloemenmotiefjes. Tijd dus om de bloemetjes buiten te zetten in deze 3 favoriete looks met bloemenprints! Welke ga jij met extra korting scoren?

Bloemige jurkjes

Ben je gek op vrolijke en classy looks? Dan mogen jurkjes met bloemenprintjes niet in jouw kledingkast ontbreken. Ga je voor een romantisch roosje of vrolijke dahlia? In onze sale vind je heel veel verschillende bloemenprints, van zachte kleurtjes tot klassieke motiefjes. Daar krijg je het zelfs met deze koude temperaturen nog warm van! In deze look heb ik mijn favoriete bloemenjurkje gecombineerd met een fijne bolero, panty en boots. Ideaal voor deze temperaturen. In het voorjaar kun je de bolero en panty weglaten en dit jurkje nog lekker lang doordragen. Ideaal! 

 


Jumpsuit met bloemetjes

Ben jij niet zo van de jurkjes? In onze sale vind je ook jumpsuits met bloemenprintjes. Stoer en lief tegelijk! Persoonlijk wel mijn favoriet en ook nog eens goed te combineren met je favoriete boots, zo kun je ze ook in de wintermaanden dragen. Daarom heb ik de jumpsuit in deze look gecombineerd met een paar Dr. Martens en stoer jasje. Ideaal voor naar kantoor of een dagje shoppen! Heb je een feestje? Vervang de boots dan voor een paar mooie pumps voor een party proof look.



Mix it up: bloemen tops & rokjes

Hoe meer bloemenprintjes, hoe beter! Daarmee tover je bij iedereen uit je omgeving inclusief natuurlijk jezelf een glimlach op het gezicht. Want waarom alleen bloemenprints in het voorjaar dragen? Met deze prachtige exemplaren creëer je zelf wat happy moments! Combineer een mooie bloemenrok bijvoorbeeld met een lekker warme coltrui of draag eens een blouse met groovy bloemprint met een flared broek zoals in deze outfit, voor de ultieme seventies look!



It may be winter outside, but in our hearts it’s spring…

…vooral door het dragen van deze bloemenprintjes! In onze winter sale scoor je ze voor leuke prijsjes. Dus, waar wacht je nog op? Fleur jezelf op met de mooiste bloemetjes items! blossom emoji