8th Birthday Home

1 april 2016: TopVintage viert haar 8ste verjaardag!

Happy Birthday to us! TopVintage viert haar 8ste verjaardag! Natuurlijk doen we dat het liefst met jullie samen, onze lovely TopVintage ladies. We zijn jullie ontzettend dankbaar voor jullie steun en vertrouwen! So let’s celebrate met een maand gevuld met super leuke giveaways! We weten zeker dat jullie ze geweldig zullen vinden ;-) Wil je zeker zijn dat je niets mist? Schrijf je dan hier in voor onze nieuwsbrief. 

22 april 2016: Win jouw favoriete TopVintage Party look!
Creëer jouw favoriete TopVintage party look (jurk, accessoires, schoenen, … wat je ook maar wilt ;-)) en wie weet ben jij de lucky lady die de door haar samengestelde TopVintage party outfit wint! We maken de winnares vrijdagmiddag bekend ;-) Klik hier om mee te doen.

 

 

 

 

 

 

 

4 april 2016: Win jij een verwenweekend? Bedenk de naam voor ons nieuwe magazine!


Wooohooo, feest bij TopVintage! Omdat we zo blij met je zijn en je graag ontzettend blij en gelukkig maken, hebben we natuurlijk ook een cadeautje voor jou ;-) Aan het einde van deze feestmaand lanceren we namelijk ons eigen online magazine! Maar we hebben jouw hulp nodig! We zijn namelijk op zoek naar een leuke en originele naam. Weet jij ons creatief compleet omver te blazen?  Dan win jij het TopVintage verwenweekend...

Weet jij ons het best te inspireren? Dan win jij voor jou en een vriendin het TopVintage verwenweekend op 20 en 21 mei, bestaande uit:

Vintage make-over photoshoot op vrijdag 20 mei bij TopVintage in Kerkrade
Stylingadvies van Ava Elderwood
2 looks die mee naar huis mog
High tea met Angelique
Overnachting van vrijdag op zaterdag
Wellnessdagje op zaterdag 21 mei 
TopVintage goodiebag

Hoe deel te nemen? Laat ons via deze facebookpost weten welke naam jij in gedachten hebt. Je kunt inzenden tot en met 21 april.

De winnares wordt op 25 april in onze nieuwsbrief en op Facebook bekendgemaakt. 


Wow, we zijn zo verrast door het grote aantal inspirerende namen voor ons online magazine. Het zijn er meer dan 1000! Dank jullie wel! We waarderen jullie hulp ontzettend. En er zaten zulke creatieve, grappige en vrouwelijke tussen… Eentje trok meteen onze aandacht :-D  Het is een woord dat we sinds het begin van TopVintage gebruiken. Het staat voor vrouwelijkheid, fun, elegantie, de wow-factor… En we houden het in gedachten bij alles wat we doen ;-) Het is dus absoluut héél TopVintage en daarom konden we ook echt geen betere naam bedenken! Met trots presenteren we: VavaVoom! Er waren meerdere dames die deze super leuke naam hebben ingezonden. Op onze Facebookpagina kun je zien hoe we uit deze inzendingen rondom VaVaVoom een lootje hebben getrokken. De lucky lady is: Wendy van den Heuvel. Gefeliciteerd! Jij bent de winnares van het TopVintage verwenweekend! 

 

18 april 2016: Win een photoshoot die zal worden gepubliceerd in ons 2de online magazine!

Hoe mee te doen? Volg ons op instagram en show ons een vintage foto van jezelf. Gebruik daarbij #topvintagemodel. We maken de winnares vrijdag 22 april bekend! Succes! 

Dankjewel voor het inzenden van al die geweldige foto's! Echt super leuk! :-) We vonden het dan ook te moeilijk om 1 winnares te kiezen. En daarom zijn er maar liefst 5 winnaressen: 
Songbirdsally
Miss Velvet Ivory
Anna13Bomba
Howling Wolve
Miss Olobola

Gefeliciteerd! We kijken er al naar uit om jullie te ontmoeten ;-) 

 

 

 

 

11 april: Win jouw favoriete TopVintage badmode look en je droomvakantie!
We blijven feestvieren en hebben nog een geweldige giveaway voor je!

Deel je gewenste TopVintage badmode en laat ons weten op welke mooie bestemming jij je daarin al ziet rond paraderen! Hoe deel te nemen? Creëer een topbeeld (tekening, collage, … wat jij wilt) van je favoriete TopVintage badmode EN je droom vakantiebestemming. En wie weet ben jij de lucky lady die een reis voor twee personen voor 1 week wint!

Creativiteit wordt beloond!

Dankjewel voor alle mooie creaties! Wat hebben we genoten van al die pareltjes :-) Het was dan ook moeilijk kiezen maar de winnares van de droomvakantie is: Hannah Radenkov! Gefeliciteerd! We vonden jouw inzending echt geweldig! 

De winnaressen van de TopVintage badmode zijn: Lea Werthschulte, Sabine Kaiser and Suzanne Wensink! Gefeliciteerd! 

 

 


 4 april 2016: Lovely friend giveaway

 
“Happy girls are the prettiest” (
Audrey Hepburn)

Welke lovely lady in jouw leven verdient een TopVintage momentje? Tag als reactie op deze Facebookpost iemand die een geweldige TopVintage jurk verdient en leg uit waarom je haar dit zo graag gunt. Wij zoeken een aantal lovely ladies uit die deze jurk ook echt ontvangen! Samen krijgen jullie ook nog eens het geweldige boek ‘Your Beauty Mark’ van Dita von Teese. Creativiteit wordt beloond ;-)

De winnaressen zijn:
Mariska Sipers – Rachelle van Vlodrop
Caroline Vits – Tanja Pattyn
Alex Hovenga – Rowena Minkhorst
Suzanne – Marjan Oomen
Almond Queen – Agnese Balda
Amy Ammonds – Christine Alice Vincent
Lies Beth – Fe Be
Lieke Swinkels – Anne van den Berg
Aundrea Love – Joy Dawn Olla
Esther Breedenbach – Soraya Fahim

Gefeliciteerd! En alvast heel veel plezier ermee ;-)

Chat