Lees hier meer over onze maatregelen omtrent COVID-19

Levertijd - Supersnelle levering!

 

Supersnelle bezorging!
TopVintage staat garant voor een supersnelle bezorging

Je hebt een keuze gemaakt en graag wil je zsm je bestelling ontvangen, dat begrijpen wij! Wij bezorgen supersnel: is je betaling vóór 16.00 uur (voor België tot 14.30 uur ivm andere koeriersdienst) bijgeschreven (ma - vrij) dan verzenden wij je bestelling op dezelfde werkdag of uiterlijk de volgende werkdag!

Levertijd

Naar Nederland, België en Duitsland voor pakketten is in de regel 1 werkdag alle overige landen wereldwijd is afhankelijk van het land van bestemming en dus variabel. Kleine, lichte items worden door ons als brievenbuspost verzonden, de levertijd is afhankelijk van de betreffende bezorging.

Bezorgservice pakketpost Nederland en rest Europa: DHL

Deze streeft ernaar om je bestelling binnen 1 werkdag (maandag t/m vrijdag m.u.v. feestdagen) af te leveren tussen 09.00 – 18.00 uur. Is er onverhoopt niemand aanwezig, dan zal DHL de volgende werkdag opnieuw een poging doen om je pakket af te leveren. Is er dan wederom niemand aanwezig die je pakket in ontvangst kan nemen, dan zal DHL je pakket onderbrengen bij één van de dichtsbijzijnde DHL depots. Hier kun je dan zelf je pakket afhalen binnen 15 dagen. Het adres en de openingstijden vind je op het kaartje van DHL dat de bezorger in je brievenbus heeft achtergelaten. 

Onze Klantenservice zal vervolgens contact met je opnemen met het verzoek of je je pakketje nog eenmaal wenst te laten bezorgen op een bezorgadres naar keuze wederom op werkdagen tussen 09.00 – 18.00 uur (Let op: het exacte tijdstip kan niet afgesproken worden). Dit is de extra TopVintage service :-D

Bezorgservice pakketpost België: Belgische post Bpack 24h Pro.

Voor de verzending van de pakketten van onze Belgische klanten maken wij gebruik van de Belgische post: Bpack 24h Pro.  
Aflevering binnen 1 werkdag (maandag t/m vrijdag m.u.v. feestdagen) tussen 09.00 - 18.00 uur. Is er onverhoopt niemand aanwezig dan zal er een briefje achtergelaten worden om: eventueel een 2e aflevering aan te vragen óf het pakket zelf af te halen bij het postkantoor. Het voordeel van het postkantoor is dat deze vaak ook in de avonduren en op zaterdag geopend zijn. Is er bij de 2e aflevering wederom niemand aanwezig, dan kan men het pakket alsnog afhalen bij het postkantoor, hiervan ontvangt men een briefje in de brievenbus.  

Vertraging in de bezorging?


Raadpleeg altijd eerst even op de link om de actuele status te bekijken. Is je pakket na 3 werkdagen nog niet geleverd, neem dan contact met ons op, telefonisch of per e-mail, zie Contact.  

Verzendkosten


Orders > € 99 gratis bezorging Nederland,België, Duitsland en Luxemburg!

Bestellingen vanaf € 99 bezorgen wij gratis in Nederland, België, Duitsland en Luxemburg.

Verzending binnen Nederland

Orders < € 99

Brievenbuspost: € 1,95
Kleine (platte) artikelen zoals sieraden, panty's, truitjes, jurkjes, badmode worden verzonden in een enveloppe.

Pakketpost: € 3,95
Grotere artikelen zoals tassen, schoenen, hoeden, jassen en kostbare artikelen.

Verzending België

Orders < € 99

Brievenbuspost tot 250 gram: € 2,95
Kleine artikelen zoals sieraden.
Pakketpost vanaf 500 gram: € 3,95
Alle overige artikelen.

Al onze pakketten in binnen-en buitenland versturen wij verzekerd, een handtekening bij ontvangst is vereist.

Wij versturen wereldwijd, zie onze verzendtarieven wereldwijd.Chat