SALE: tot 60% korting!
SALE: tot 60% korting!

Inspiratie voor een geweldig vrijgezellenfeest

Girls just wanna have fun! En dat geldt natuurlijk ook voor het vrijgezellenfeest. Gaat jouw beste vriendin, zus of lieve collega binnenkort trouwen? Met deze ideeën organiseer je een vrijgezellenfeest, dat jullie niet snel meer zullen vergeten!

Diamonds are a girls best friend!
Die diamanten verlovingsring wordt binnenkort ingeruild voor een trouwring… Hoe leuk is het dan om nog een mooie ring of armband samen met je girls te maken? Neem de bride to be mee naar een atelier om samen een workshop sieraden maken te volgen. Zo kunnen jullie de eternal love van de vriendengroep, net als het aankomende huwelijk, ook vastleggen met diamonds! 

Ready, set, action!
Zijn jullie echte show girls? Maak samen een tv-soap of commercial! Jullie maken alles van A tot Z zelf: scenario schrijven, filmen, regisseren, decor bouwen én acteren. Verzamel een goede camera, leuke decorelementen en zoek een geweldige locatie en een hilarische dag is gegarandeerd! Geef iedereen van tevoren een taak (make-up, regisseur, cameraman/vrouw enz.). Succes verzekerd!

Liefde gaat door de maag!
En wie houdt er nou niet van sushi? In een sushi workshop leer je zelf de lekkerste maki’s, sashimi’s, uramaki’, nigiri’s en temaki’s te maken. You gotta roll to make it rock! Zo krijgt de bride to be er nog een skill bij… Eenmaal getrouwd kunnen de newlyweds genieten van romantische sushi-avondjes voor twee. 

Bride Bucket List
Maak een bride bucket list. Vraag aan zowel de vrijgezel als haar vriendinnen wat ze graag nog een keer willen doen met de bride to be. Deze activiteit moet dan uitgevoerd worden voor de grote dag. Dit kun je combineren met een sluitende avond in de kroeg. Zo heeft de vrijgezel een aantal leuke dagen, kan iedereen bepalen wat hun eigen budget is en wordt er ook nog een tof feestje gevierd.

Quiz time
We hebben allemaal wel eens meegedaan met een quizavond in de vaste stamkroeg, maar hoe leuk is het om zelf een quiz op te stellen voor het toekomstige bruidje? Stel vragen over het bruidspaar: Hoe lang zijn ze al samen? Waar hebben ze elkaar leren kennen? Hoe heeft hij haar ten huwelijk gevraagd? Wiens antwoorden het dichtst bij de antwoorden van de bride to be komen wint!

Girls just wanna have fun!
En lekker samen optutten hoort daar natuurlijk bij. Denk eens aan een workshop visagie met de hele groep. Zo kan de bride to be alvast oefenen met haar bruidsmake-up en kunnen jullie oefenen met de make-up voor de wedding party. Glam it up, ladies!