Lees hier meer over onze maatregelen omtrent COVID-19

Project TopVintage


TopVintage.nl Make Over

Toen op 3 juli 2008 onze website de lucht in ging hadden wij - achteraf gezien - geen duidelijk idee wat er daadwerkelijk allemaal bij komt kijken om een online business te runnen zoals het nu is! Ik verbaas mij over hoe gemakkelijk gedacht wordt om een 'webshopje te beginnen' terwijl je van alle markten thuis moet zijn en niets komt vanzelf en om succesvol te zijn moet je keihard werken!

In de afgelopen jaren is TopVintage veranderd van webshop met een exclusieve vintage schoenen collectie naar een van de toonaangevende retro boutiques van Europa met een uitgebreide nieuwe retro fashion collectie en wij vonden dat de 'look and feel' niet meer aansloot bij deze verandering en wat wij willen uitstralen. 
Wij zijn vooruitstrevend op alle gebieden en konden met het oude design ook niet meer uit de voeten betreffende de nieuwste ontwikkelingen op internet gebied. Daarnaast was het absoluut noodzakelijk om de backoffice te vernieuwen om onze hoge kwaliteit en service standaard te kunnen blijven waarborgen en onze efficiency te verhogen.

Het heeft uiteindelijk met ups&downs, tientallen nieuwe designs, vele uren van besprekingen, radeloosheid, frustraties en gewoon weer opnieuw beginnen uiteindelijk bijna 2 jaar !! geduurd om de website uit te laten zien zoals ze nu is!
Alles wat je ziet is custom made; wij houden niet van standaard! Daarbij zijn wij nog lang niet klaar, want wij hebben nog heel veel nieuwe features in petto, alles om het voor jullie nog leuker en gemakkelijker te maken. 

Webontwikkeling

Ik wil dan ook mijn speciale dank uiten aan Nico Habets van Morgen32 want dat heeft hij absoluut verdiend! Nico is een uiterst professionele vakman met een bijna (!) oneindig geduld, want het valt absoluut niet mee om met een gedreven perfectionist te werken. Nico zit met zijn bedrijf bij ons 'in house', dat maakt het voor ons gemakkelijk, maar voor hem gold: no escape! Ik weet zeker dat ik verantwoordelijk ben voor redelijk wat slapeloze nachtjes...

Webdesign

Ook Robin Jacobs van Robina Design wil ik speciaal bedanken. Ze had geen ervaring met zulk een omvangrijk project, maar heeft het uiteindelijk toch mooi klaargespeeld om onze wensen in het huidige design te vertalen: mission accomplished! 

Wij hopen dan ook van harte dat je net zo veel plezier zult hebben van onze shop zoals wij het voor jou bedoeld hebben. Achter de schermen blijven wij dagelijks proberen onze website nog beter te maken. Maar mocht je suggesties hebben of er werkt iets niet zoals het zou moeten, laat het ons dan weten, ik beloof je: wij luisteren!

Angelique 

1 Februari 2012

   

 

Chat