Mijn maat is tijdelijk uitverkocht! Wat nu?  

Wij streven ernaar om al onze retro kleding in alle beschikbare maten - doorgaans XS t/m 2XL - voorradig te hebben. Echter wij werken met relatief kleine bedrijven en daarnaast bieden wij een exclusieve collectie aan. Dit betekent dat de meeste artikelen slechts in enkele shops in Nederland of zelfs in Europa verkrijgbaar is. Als grootste aanbieder van Pinup Couture in Europa is veel van deze collectie uitsluitend bij TopVintage verkrijgbaar. Verder wordt een groot deel van onze kleding collectie speciaal voor ons geproduceerd, echter nooit in dergelijke massale hoeveelheden zoals bij winkelketens als bijvoorbeeld H&M of Wehkamp.

Ons wachtlijstsysteem - Tip Mij!

Om onze klanten toch zo veel mogelijk van dienst te kunnen zijn, werken wij daarom met een zogenaamd wachtlijst systeem. In elke artikelomschrijving staat de meest actuele leverings informatie (dus of het artikel nog leverbaar is en wanneer het binnen zal komen) en door op het tijdelijk uitverkochte artikel / of maat te klikken kun je eenvoudig je email adres achterlaten. Je krijgt dan automatisch direct bericht zodra het gewenste artikel weer voorradig is en toegevoegd is op onze website. 

Wij doen geen beloftes die wij niet na kunnen komen!

Het is bij TopVintage niet mogelijk om vooraf een artikel te betalen: wij innen geen geld voor artikelen die wij niet in voorraad hebben, verder willen wij geen toezeggingen/beloftes doen indien wij niet met 100% zekerheid kunnen stellen of wij dit na kunnen komen! Wij zijn altijd afhankelijk van de productie snelheid van onze leveranciers, de snelheid van levering door onze vervoerders en in veel gevallen de afhandelsnelheid van de douane. Enkel op het moment dat een artikel binnen komt / voorradig is krijg je bericht en kun je je bestelling via onze website plaatsen.

Chat