Verzending

Supersnelle gratis verzending!

Je hebt een keuze gemaakt en graag wil je zsm je bestelling ontvangen, dat begrijpen wij! Wij bezorgen supersnel: in Nederland geldt: is je betaling vóór 21.00 uur (Duitsland en alle overige landen vóór 19.00 uur en voor België geldt vóór 15.30 uur) bijgeschreven (ma - vrij) dan verzenden wij je bestelling op dezelfde werkdag of uiterlijk de volgende werkdag!

Levertijd

Naar Nederland, België en Duitsland geldt voor pakketten in de regel 1 werkdag. De levertijd van bestellingen naar alle overige landen wereldwijd is afhankelijk van het land van bestemming en dus variabel. Kleine, lichte items worden door ons als brievenbuspost verzonden, de levertijd is afhankelijk van de betreffende bezorging.

Bezorgservice pakketpost Nederland: PostNL

Deze streeft ernaar om je bestelling binnen 1 dag (maandag t/m zaterdag m.u.v. Nederlandse zon- en feestdagen) af te leveren tussen 09.00 – 21.00 uur*. Is er onverhoopt niemand aanwezig, dan ontvang je een briefje in de bus waarop vermeld staat dat het pakket de eerstvolgende dag (m.u.v. zon- en feestdagen) zal worden aangeboden. Indien je deze dag ook niet aanwezig bent, kun je een andere afleverdatum kiezen of aangeven dat je het pakket wilt ophalen bij het dichtstbijzijnde afhaalpunt. Is er bij de tweede leverpoging niemand aanwezig die je pakket in ontvangst kan nemen, dan zal PostNL je pakket onderbrengen bij het dichtstbijzijnde afhaalpunt. Hier kun je dan zelf binnen 3 weken je pakket afhalen. Het adres en de openingstijden vind je op het kaartje van PostNL dat de bezorger in je brievenbus heeft achtergelaten. PostNL bezorgt bij afwezigheid bij naaste buren. 

*Je ontvangt tevens een e-mail waarin de levertijd vermeld staat, zodat je niet de hele dag thuis hoeft te blijven om je pakket in ontvangst te nemen!

Bezorgservice pakketpost België: Belgische post Bpack 24h Pro.

Voor de verzending van de pakketten van onze Belgische klanten maken wij gebruik van de Belgische post: Bpack 24h Pro.  
Aflevering binnen 1 werkdag (maandag t/m vrijdag m.u.v. feestdagen) tussen 09.00 - 18.00 uur. Is er onverhoopt niemand aanwezig dan zal er een briefje achtergelaten worden om: eventueel een 2e aflevering aan te vragen óf het pakket zelf af te halen bij het postkantoor. Het voordeel van het postkantoor is dat deze vaak ook in de avonduren en op zaterdag geopend zijn. Is er bij de 2e aflevering wederom niemand aanwezig, dan kan men het pakket alsnog afhalen bij het postkantoor, hiervan ontvangt men een briefje in de brievenbus.  

Bezorgservice pakketpost Duitsland: Deutsche Post

Voor de verzending van de pakketten van onze Duitse klanten maken wij gebruik van de Deutsche post. Aflevering binnen 1 werkdag (maandag t/m zaterdag m.u.v. feestdagen) tussen 09.00 - 18.00 uur. Is er onverhoopt niemand aanwezig dan zal er een briefje achtergelaten worden om: eventueel een 2e aflevering aan te vragen óf het pakket zelf af te halen bij het postkantoor. Het voordeel van het postkantoor is dat deze vaak ook in de avonduren en op zaterdag geopend zijn. Is er bij de 2e aflevering wederom niemand aanwezig, dan kan men het pakket alsnog afhalen bij het postkantoor, hiervan ontvangt men een briefje in de brievenbus.

Bezorgservice pakketpost rest Europa: Deutsche post

Deze streeft ernaar om je bestelling binnen 1 werkdag (maandag t/m vrijdag* m.u.v. feestdagen) af te leveren tussen 09.00 – 18.00 uur. Is er onverhoopt niemand aanwezig, dan ontvang je gelijk een briefje in de bus waarop vermeld staat dat het pakket de eerst volgende dag (m.u.v. zon- en feestdagen) zal worden aangeboden, indien je deze dag ook niet aanwezig bent kun je een andere afleverdatum kiezen of aangeven dat je het pakket wilt ophalen bij het dichtsbijzijnde afhaalpunt. Is er bij de tweede leverpoging niemand aanwezig die je pakket in ontvangst kan nemen, dan zal Deutsche post je pakket onderbrengen bij het dichtsbijzijnde afhaalpunt. Hier kun je dan zelf je pakket afhalen binnen 3 weken. Het adres en de openingstijden vind je op het kaartje van Deutsche post dat de bezorger in je brievenbus heeft achtergelaten. 
*In een aantal landen wordt er ook op zaterdag geleverd of bij naaste buren, maar helaas niet in alle landen. Wil je weten welke specifieke regels er gelden voor jou land? Mail dan even naar onze klantenservice via: info@topvintage.nl  

Vertraging in de bezorging?

Raadpleeg altijd eerst even op de link om de actuele status te bekijken. Is je pakket na 3 werkdagen nog niet geleverd, neem dan contact met ons op, telefonisch of per e-mail, zie Contact.  

Gratis verzending binnen Nederland, België, Duitsland, Luxemburg, Frankrijk, Oostenrijk en het Verenigd Koninkrijk!

Tarieven Europa zone 1*

* Denemarken, Italië, Ierland, Liechtenstein, Monaco, Noorwegen, Portugal, Zwitserland, Spanje, Zweden 

Orders boven € 250

Gratis verzending!

Orders tussen € 99 en € 250

Pakket € 8,95 (aangetekend)
Alle bestellingen tussen de € 99 en € 250  worden als pakket verzonden.

Orders onder € 99

Pakket € 12,95 (aangetekend)
Brievenbus post 0-250 gram: € 2,95

Tarieven rest van Europa

Bijna alle andere Europese landen 

Orders boven € 250

Gratis verzending!

Orders tussen € 99 en € 250

Pakket : € 14,95 (aangetekend)
Alle bestellingen tussen € 99 en € 250 worden als pakket verzonden.

Orders onder  € 99

Pakket: € 19,95 (aangetekend)
Brievenbus post 0-250 gram: € 2,95

Tarieven rest van de Wereld

Rest van de wereld, en sommige afgelegen gebieden in Europa, altijd met track en Trace!

Orders boven € 250

Gratis verzending!

Orders tussen € 99 en € 250

Pakket: € 19,95 (aangetekend)
Alle bestellingen tussen € 99 en € 250 worden als pakket verzonden.

Orders onder € 99

Pakket : € 24,95 (aangetekend)
Brievenbus post 0-250 gram : € 2,95

Let op: de douanekosten en invoerrechten zijn voor rekening van de klant.

Shop Assistant