TopVintage Klantenservice

Onze garantie

100% klanttevredenheid heeft onze hoogste prioriteit. Klantvertrouwen en een onberispelijke reputatie is ons hoogste goed.
Wij doen ons uiterste best om Top producten met een Top service te leveren en je bij elk bezoek een fijne shop ervaring te geven.  

Het is eenvoudig contact met ons op te nemen. Je kunt ons e-mailen of bellen met elke vraag betreffende producten of bestellingen. In het menu links vind je veel informatie over alles wat met onze website te maken heeft. Kun je desondanks je antwoord niet vinden? Dan helpen wij je graag en reageren altijd binnen 24 uur op e-mails, behalve in het weekend en op Nederlandse nationale feestdagen.

Persoonlijk advies

Van aangepaste maattabelen, uitgebreide productinformatie, foto's tot styling tips, wij doen er alles aan om je zo goed en zo uitgebreid mogelijk te informeren. Mis je toch nog bepaalde informatie dan zullen wij je zo snel mogelijk helpen aan de informatie die je nodig hebt. Dus wens je graag persoonlijk advies over pasvorm of  je hebt een algemene vraag over onze website?, vul dan ons Contactformulier in of bel ons op 045 750 720 8. Vanuit België kun je ons bereiken op het nummer: 038 08 19 34. Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur muv zon-en feestdagen.

Retouren / Ruilingen

Als je graag een artikel wil ruilen, dan is ons vriendelijk verzoek om dit svp binnen 30 dagen na ontvangst uitsluitend via e-mail vooraf aan ons te melden: service@topvintage.nl. Als je graag een artikel wil retourneren, hoeft dit niet via de e-mail te worden aangmeld. Klik hier voor ons retourbeleid.

Elke dag zijn wij bezig om onze website nog beter te maken en als je suggesties hebt, dan horen wij dat graag. Ook als er onverhoopt iets niet geheel naar wens is, laat het ons dan s.v.p. altijd weten! Wij zullen ons uiterste best doen om de best mogelijke oplossing aan te bieden, daarnaast waarderen wij elke feedback om zo onze service en werkprocessen continue te kunnen verbeteren.

Met vriendelijke groet,

Angelique & het TopVintage team 

(nieuwsgierig? ga dan naar Over Ons voor een blik achter je scherm!)

Shop Assistant