Vintage broches

Dacht je dat broches alleen maar voor oude dames waren? Mooi niet! Een broche geeft je outfit een unieke look, en het dragen ervan is een echt fashion statement! De mooiste broches zijn natuurlijk die van vroeger: super stijlvolle exemplaren! Draag deze vintage broches daarom met charme! 

Broche slide
A Walk In The Park 20s I Feel Like Flying Diamond Swallow Brooch
A Walk In The Park 20s I Believe I Can Dragon-Fly Brooch
Lovely 20s I Want Diamond Flowers Brooch in Pink
Lovely 20s I Want Diamond Flowers Brooch
Collectif Clothing 50s Pin-Up Orchid Hair Clip Green
Heart of Haute Fancy Rose Red Hairflower medium clip broche
Collectif Clothing 50s Pin-Up Orchid Hair Clip Pink
Kaytie 60s Puss In Brooch
Heart of Haute Fancy Rose Ivory Hairflower medium clip broche
Foxy 20s Crystal Birdy Brooch Hairclip
Kaytie 20s Antique Gold Bow Brooch
Out of stock Collectif Clothing 50s Pin-Up Pink Rose Hairclip Broche
Coming soon Kaytie 60s Meet Pinky My Personal Flamingo Brooch
Out of stock Lovely 20s How To Train Your Dragonfly Brooch
Out of stock Collectif Clothing 50s Pin-Up Orchid Hair Clip Ivory

Retro of vintage broche bestellen bij TopVintage

In onze retro boutique vind je allerlei unieke broches met romantische details, zoals retro broches in de vorm van vlinders, bloemen en dieren. Altijd super vrouwelijk en helemaal tijdloos! En als je dacht dat een broche alleen extra pit kan geven aan je kleding, dan heb je het mis. Wat dacht je er bijvoorbeeld van om deze op je shawl of hoedje te spelden? Je kan een vintage broche met enige creativiteit zelfs gebruiken als haarspeld of als ketting! Maar dat hoeft natuurlijk niet per se – het is ook gewoon een stijlvol item om verschillende lagen kleding bij elkaar te houden. Gebruik de retro broche zoals jij dat mooi vindt en zoek snel je favoriet uit!   

 

Vervolgens bestel je gemakkelijk online je mooiste vintage inspired en retro broches. Gemaakt door topmerken zoals Foxy, Darling Divine en Heart of Haute – zodat je zeker weet dat je iets bijzonders in huis haalt. Draag ze op elk gewild kledingstuk: een stoere vintage jasje of blazer of juist een chique retro jurkje. Blaas een oud blousje nieuw leven in met een vintage broche of geef dit prachtige sieraad cadeau aan een stijlvolle moeder, zus of vriendin. Of verwen jezelf eens met zoiets moois – je hebt het verdiend! Hiermee kun je nooit fout gaan. Ook zo’n fan van vintage inspired sieraden? Bekijk dan ook eens onze vintage oorbellen en retro horloge kettingen. Welke vrouw wordt er niet enthousiast van al dat moois? En het leuke van TopVintage is dat je van elke bestelling snel kunt genieten. Wij begrijpen dat je niet te lang wil wachten op je aankoop en sturen je bestelling dezelfde dag – indien besteld op een werkdag voor 21.00 uur) nog naar je op!

Shop Assistant