TopVintage Giftcard € 50

Beschrijving

Op zoek naar een origineel cadeautje of wil je gewoon iemand verrassen?
Bestel dan nu een Giftcard van TopVintage! Elke werkdag voegen wij nieuwe collecties toe en welke dame maak je niet blij met jurkjes, pumps, tassen, accessoires of kleding?
Wij kunnen onze Giftcard ook digitaal als PDF versturen zodat je deze zelf af kunt drukken en je je cadeautje direct*  kunt geven!

Werkwijze digitale verzending: 
Bestel op de gebruikelijke manier deze Giftcard (de automatisch geselecteerde verzendkosten zullen wij uiteraard na je bestelling crediteren) en stuur een e-mail naar info@topvintage.nl met daarin je verzoekje om deze bestelling digitaal te versturen.
* Wij zijn aanwezig maandag t/m vrijdag van 09.00 - 17.00 uur (m.u.v. Nederlandse feestdagen) en zullen de Giftcard na ontvangst betaling als PDF per email versturen. 

Wil je de Giftcard direct door ons laten versturen naar de gelukkige? Vermeld dan het alternatieve afleveradres.

▾Lees verder

Giftcards zijn 1 jaar geldig na afgifte en niet inwisselbaar voor geld. 
Is het totaalbedrag van de bestelling minder dan het tegoed? Neem dan na je bestelling contact op met de lovely ladies van onze klantenservice. Bij retourneren van de aankoop, wordt het oorspronkelijke Giftcard tegoed automatisch weer geactiveerd. Gratis verzending binnen Nederland, België, Duitsland, Luxemburg, Oostenrijk, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk / Gratis internationale verzending van orders vanaf €250 / Digitaal verzenden gratis (de automatisch geselecteerde verzendkosten worden na je bestelling gecrediteerd).

Waardering
de
Freude schenken :)
Der Gutschein kam mit sehr viel Liebe verpackt bei mir an. In einem rosa Kuss-Umschlag und von Hand beschrieben. Die persönliche Note von TopVintage lässt mich immer wieder strahlen :).
Waardering
nl
Dank u, mama!

Deze bon cadeau gekregen van mama voor mijn verjaardag. Ik kan niet wachten om het te gebruiken :D !

Waardering
nl
Dank u, mama

Wat ben ik ontzettend blij met dit cadeau. Een bon van Topvintage is altijd een goed idee :). Ik kan niet wachten om het te gebruiken!

Waardering
nl
NIET TE VREDEN !

meer dan een week geleden bestelde ik 2 bonnen ter waarde van 70Euro, meer dan 1 week later en nog steeds niets ontvangen, geen reacties op mijn mails... Zeer ontevrede over de service. Ten einde raad krijg ik geen antwoord na verschillende mails te hebben gestuurd...

Beste Patricia, onze excuses dat je deze cadeaubonnen nog niet hebt ontvangen. Natuurlijk is dit niet de bedoeling. Ik heb het meteen voor je nagekeken en ook gezien dat wij netjes gereageerd hebben op jouw vragen per mail. Uiteraard zullen wij dit probleem voor je oplossen, ik zal je vandaag nog bellen.

Groetjes,
Mandy
Klantenservice

 

Waardering
nl
Cadeubon nooit ontvangen!

Altijd goede ervaringen gehad met Topvintage, dus voor een verjaardag van een vriendin een cadeaubon besteld. Toen ik deze na bijna een week nog niet ontvangen had heb ik maar eens met de klantenservice gebeld. De dame gaf de schuld aan Post NL (beetje vreemd, ik krijg post altijd een dag, hoogstens 2 dagen na verzending), en ik moest maar wat meer geduld hebben. Twee dagen later nog maar eens gebeld, en omdat het een cadeau was voor een verjaardag die dag zou deze dame een PDF versie opsturen per e-mail.
Het is inmiddels meer dan 2 weken geleden sinds ik de cadeaubon heb besteld, ik heb nog niks ontvangen, noch per post noch per e-mail. Het is mij nu wel duidelijk dat ik mijn 50 euro kwijt ben en dat Topvintage in het geheel niet van plan is hun kant van de koopovereenkomst te honoreren. Als ze dat wel van plan waren hadden ze dat namelijk allang gedaan, een PDF mailen is zo gebeurd.
Ik ben zeer teleurgesteld in deze gang van zaken en zal ook nooit meer iets bestellen bij deze winkel en het ook aan niemand aanbevelen. Jammer.

Beste Indra, het spijt ons ontzettend dat het met de levering van de Giftcard zo ontzettend fout gegaan is. Onze excuses hiervoor! Uiteraard ben je je geld niet kwijt en zullen we dit gelijk rechtzetten met je. Nogmaal onze excuses voor de gang van zaken. Dit lossen we voor je op! 

Groetjes, 
Sylvia
Klantenservice 

Laatst bewonderd...
Chat