TopVintage Giftcard € 20

Beschrijving

Op zoek naar een origineel cadeautje of wil je gewoon iemand verrassen?
Bestel dan nu een Giftcard van TopVintage! Elke werkdag voegen wij nieuwe collecties toe en welke dame maak je niet blij met jurkjes, pumps, tassen, accessoires of kleding?
Wij kunnen onze Giftcard ook digitaal als PDF versturen zodat je deze zelf af kunt drukken en je je cadeautje direct*  kunt geven!

Werkwijze digitale verzending: 
Bestel op de gebruikelijke manier deze Giftcard (de automatisch geselecteerde verzendkosten zullen wij uiteraard na je bestelling crediteren) en stuur een e-mail naar info@topvintage.nl met daarin je verzoekje om deze bestelling digitaal te versturen.
* Wij zijn aanwezig maandag t/m vrijdag van 09.00 - 17.00 uur (m.u.v. Nederlandse feestdagen) en zullen de Giftcard na ontvangst betaling als PDF per email versturen. 

Wil je de Giftcard direct door ons laten versturen naar de gelukkige? Vermeld dan het alternatieve afleveradres.

▾Lees verder

Giftcards zijn 1 jaar geldig na afgifte en niet inwisselbaar voor geld. 
Is het totaalbedrag van de bestelling minder dan het tegoed? Neem dan na je bestelling contact op met de lovely ladies van onze klantenservice. Bij retourneren van de aankoop, wordt het oorspronkelijke Giftcard tegoed automatisch weer geactiveerd. Gratis verzending binnen Nederland, België, Duitsland, Luxemburg, Oostenrijk, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk / Gratis internationale verzending van orders vanaf €250 / Digitaal verzenden gratis (de automatisch geselecteerde verzendkosten worden na je bestelling gecrediteerd).

nl

Zeer praktische manier van klanten te woord staan; ophalen was geen probleem en als ik even belde als ik betaald had, zouden ze de order even tegenhouden zodat ik deze een uur later kon ophalen! Hoe persoonlijk en flexibel wil je 't hebben! Compliment aan Sandra en Jasmine!

Waardering
nl
Vraagje
Ik heb deze bon aan mijn moeder cadeau gedaan, ze was super blij. Maar ik vraag me even af hoe het werkt als zij de bon inwisselt en het item past/bevalt niet. Vervalt dan de bon? 

Hallo Anja, wat een leuke verrassing voor je moeder :-) Mocht het bestelde item retour komen, dan blijft het shoptegoed gewoon geldig. Na verwerking van de retourzending zal je moeder een nieuwe gift code ontvangen. Mochten jullie hierover nog vragen hebben dan kunnen jullie de klantenservice even bellen of mailen. 

Groetjes,
Desiree
Klantenservice
Laatst bewonderd...
Chat