Top Vintage Gift Card 05312017 018W 20euro
Meer van Gifts, Cadeau bon

TopVintage Gift card € 20

20.00
5 1
1 Review | Schrijf een review

Beschrijving

Op zoek naar een origineel cadeautje of wil je gewoon iemand verrassen?
Bestel dan nu een Gift card van TopVintage! Elke werkdag voegen wij nieuwe collecties toe en welke dame maak je niet blij met jurkjes, pumps, tassen, accessoires of kleding?
Wij kunnen onze Gift card ook digitaal als PDF versturen zodat je deze zelf af kunt drukken en je je cadeautje direct*  kunt geven!

▾Lees verder

Giftcards zijn 1 jaar geldig na afgifte en niet inwisselbaar voor geld.
Indien het totaalbedrag van de bestelling minder is dan het tegoed, zullen wij de Giftcard digitaal aanpassen twv het restbedrag.
Bij retourneren / ruilen van de aankoop, zal het oorspronkelijke Giftcard tegoed weer geactiveerd worden. Gratis verzending binnen Nederland, België, Duitsland, Luxemburg, Oostenrijk, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk / Gratis internationale verzending van orders vanaf €250 / Digitaal verzenden gratis (de automatisch geselecteerde verzendkosten worden na je bestelling gecrediteerd).

Reacties van onze klanten
Ben jij ook een trotse bezitster van dit item? Share the love!
5 1
1 Review
nl

Zeer praktische manier van klanten te woord staan; ophalen was geen probleem en als ik even belde als ik betaald had, zouden ze de order even tegenhouden zodat ik deze een uur later kon ophalen! Hoe persoonlijk en flexibel wil je 't hebben! Compliment aan Sandra en Jasmine!

Laatst bewonderd...
Gift card € 20
Shop Assistant