TopVintage Giftcard € 100

Beschrijving

Op zoek naar een origineel cadeautje of wil je gewoon iemand verrassen?
Bestel dan nu een Giftcard van TopVintage! Elke werkdag voegen wij nieuwe collecties toe en welke dame maak je niet blij met jurkjes, pumps, tassen, accessoires of kleding?
Wij kunnen onze Giftcard ook digitaal als PDF versturen zodat je deze zelf af kunt drukken en je je cadeautje direct*  kunt geven!

Werkwijze digitale verzending:
Bestel op de gebruikelijke manier deze Giftcard (de automatisch geselecteerde verzendkosten zullen wij uiteraard na je bestelling crediteren) en stuur een e-mail naar info@topvintage.nl met daarin je verzoekje om deze bestelling digitaal te versturen.
* Wij zijn aanwezig maandag t/m vrijdag van 09.00 - 17.00 uur (m.u.v. Nederlandse feestdagen) en zullen de Giftcard na ontvangst betaling als PDF per email versturen. 

Wil je de Giftcard direct door ons laten versturen naar de gelukkige? Vermeld dan het alternatieve afleveradres.

▾Lees verder

Giftcards zijn 1 jaar geldig na afgifte en niet inwisselbaar voor geld. 
Is het totaalbedrag van de bestelling minder dan het tegoed? Neem dan na je bestelling contact op met de lovely ladies van onze klantenservice. Bij retourneren van de aankoop, wordt het oorspronkelijke Giftcard tegoed automatisch weer geactiveerd. Gratis verzending binnen Nederland, België, Duitsland, Luxemburg, Oostenrijk, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk / Gratis internationale verzending van orders vanaf €250 / Digitaal verzenden gratis (de automatisch geselecteerde verzendkosten worden na je bestelling gecrediteerd).

Waardering
nl
10yrs anniversary!

Wow! Als bedankje voor 10 jaar in dienst te zijn, kreeg ik een cadeaubon van Topvintage! Natuurlijk had ik al een waslijst aan items op het oog...toch een keuze gemaakt... Wederom weer items die perfect aansluiten en my oh my... in love!! Thnx boss and colleagues! Ik ben en blijf toch echt tevreden over Topvintage

Waardering
nl
wat een verassing

Wat een mooie complete garderobe heb ik kunnen bestellen, mede dankzij de waardebon voor mijn verjaardag,gekregen van mijn kinderen, nu de waarderingen; prachtige blouse goede kwaliteit mooi afgewerkt met strik, sexy zwarte jurk, voel me prettig in de mooie bloemenjurk met rood vestje, wat een prachtige comfortabele schoenen, prachtige zwarte met witte stippen rok voel me heel sexy als ik hem aan heb, kersen rok is dun van stof maar vind hem toch mooi, prachtige bolero met flamingo super vrouwelijk. Ben heel tevreden dank je wel kids en top vintage

Waardering
fr
Le cadeau idéal
De soi à soi ou de quelqu'un d'autre, c'est le cadeau idéal pour se faire plaisir sans scrupules !! :)
Laatst bewonderd...
Chat