Lees hier meer over onze maatregelen omtrent COVID-19

Valentine10

TopVintage Gift card 'Be My Valentine' €10

0 0
0 Review | Schrijf een review

Ook verkrijgbaar in:

Helaas! Deze maat is uitverkocht en komt niet meer binnen :-(
Helaas, dit artikel is uitverkocht en komt niet meer binnen.
Beschrijving

Op zoek naar een perfect Valentijn cadeau? Dan is de TopVintage Gift card 'Be My Valentine' €10 het antwoord op je vraag! Elke werkdag voegen wij nieuwe collecties toe en welke dame maak je niet blij met jurkjes, pumps, tassen, accessoires of kleding?

Ieder jaar is het weer zover... je weet dat het eraan zit te komen maar toch breekt er paniek uit, nietwaar?! Wat geef ik mijn lief voor Valentijn? Bloemen verwelken, chocolade vergaat, maar de liefde voor TopVintage zal altijd blijven bestaan. En daarom is er nu de TopVintage Valentijn Gift card! Inclusief een super lief kaartje dat je daarna gewoon moet inlijsten, zó leuk! Geen paniek... wij regelen alles voor je, happy wife happy life! 

Wil je de Valentijn Gift card direct door ons laten versturen naar de gelukkige? Vermeld dan het alternatieve afleveradres.

▾Lees verder

Giftcards zijn 1 jaar geldig na afgifte en niet inwisselbaar voor geld. 
Is het totaalbedrag van de bestelling minder dan het tegoed? Neem dan na je bestelling contact op met de lovely ladies van onze klantenservice. Bij retourneren van de aankoop, wordt het oorspronkelijke Giftcard tegoed automatisch weer geactiveerd. Gratis verzending binnen Nederland, België, Duitsland, Luxemburg, Oostenrijk, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk / Gratis internationale verzending van orders vanaf €250 / Digitaal verzenden gratis (de automatisch geselecteerde verzendkosten worden na je bestelling gecrediteerd).

Reacties van onze klanten
Ben jij ook een trotse bezitster van dit item? Share the love!
0 0
0 Reviews

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Shop Assistant
Chat