TopVintage Giftcard € 10

Beschrijving

Op zoek naar een origineel cadeautje of wil je gewoon iemand verrassen?
Bestel dan nu een Giftcard van TopVintage! Elke werkdag voegen wij nieuwe collecties toe en welke dame maak je niet blij met jurkjes, pumps, tassen, accessoires of kleding?
Wij kunnen onze Giftcard ook digitaal als PDF versturen zodat je deze zelf af kunt drukken en je je cadeautje direct*  kunt geven!

Werkwijze digitale verzending: 
Bestel op de gebruikelijke manier deze Giftcard (de automatisch geselecteerde verzendkosten zullen wij uiteraard na je bestelling crediteren) en stuur een e-mail naar info@topvintage.nl met daarin je verzoekje om deze bestelling digitaal te versturen. 
* Wij zijn aanwezig maandag t/m vrijdag van 09.00 - 17.00 uur (m.u.v. Nederlandse feestdagen) en zullen de Giftcard na ontvangst betaling als PDF per email versturen. 

Wil je de Giftcard direct door ons laten versturen naar de gelukkige? Vermeld dan het alternatieve afleveradres.

▾Lees verder

Giftcards zijn 1 jaar geldig na afgifte en niet inwisselbaar voor geld. 
Is het totaalbedrag van de bestelling minder dan het tegoed? Neem dan na je bestelling contact op met de lovely ladies van onze klantenservice. Bij retourneren van de aankoop, wordt het oorspronkelijke Giftcard tegoed automatisch weer geactiveerd. Gratis verzending binnen Nederland, België, Duitsland, Luxemburg, Oostenrijk, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk / Gratis internationale verzending van orders vanaf €250 / Digitaal verzenden gratis (de automatisch geselecteerde verzendkosten worden na je bestelling gecrediteerd).

Waardering
nl
jammer
Bij aanschaf van een cadeaubon verwacht je in de huidige tijd bijna dat je dit digitaal krijgt. Zeker wanneer er bij de beschrijving " Wij kunnen onze Giftcard ook digitaal als PDF versturen zodat je deze zelf af kunt drukken en je je cadeautje direct* kunt geven!"

Het * achter direct lees je makkelijk overheen en de aanvullende tekst is pas zichtbaar na het klikken op lees meer. Iets waar ik niet op klik omdat ik in de veronderstelling ben dat jullie een giftcard ook digitaal kunnen verzenden. Het is technisch ook niet heel moeilijk om een keuze mogelijkheid voor digitaal toe te voegen en het automatisch te laten aanmaken.
Tot mijn verbazing ontvang ik vervolgens wel mailtjes, maar geen mogelijkheid om een pdf te krijgen. In "Mijn TopVintage" vind ik vervolgens ook niets nuttigs. Uiteindelijk ga ik terug naar het product om het nogmaal te proberen en zie ik pas dat dit handmatig gedaan moet worden.

Uiteindelijk zal het allemaal wel goed komen. Het is alleen jammer dat het niet duidelijk vermeld word, in een stuk tekst wat zichtbaar is, dat de digitale optie wat anders werkt dan normaal.
Waardering
nl
Dank u, mama

Wat ben ik ontzettend blij met dit cadeau. Een bon van Topvintage is altijd een goed idee :). Ik kan niet wachten om het te gebruiken!

Laatst bewonderd...
Chat