Verkoopmedewerkster zaterdag – 7 tot 12 uur per week


Als Customer Shop Princess help je onze geliefde klanten met het vinden van dé perfecte vintage inspired outfits. Daarnaast zorg je dat de boutique netjes blijft. Je ondersteunt de Shopmanager bij alle werkzaamheden binnen de nieuw te openen ( en eerste!) TopVintage Store!

Hoe je dag eruit kan zien ;-)

Je start om 10.00 uur samen met de shopmanager, jullie nemen de planning door en je zorgt dat alles tip top in orde is voor de dag die gaat komen. De eerste klanten druppelen binnen, jij zorgt ervoor dat ze zich echte Vintage Diva’s voelen en helpt ze in het vinden van een top outfit. Bij het afrekenen stop je nog een leuke “goodie” in de tas erbij en laat je ze met een “verwengevoel” de winkel uitlopen. Je zorgt ervoor dat gedurende de dag alles er netjes blijft uitzien en ondersteunt de shopmanager daar waar nodig. Tussendoor is er altijd genoeg tijd voor een kopje koffie, en wat lekkers. Bij TopVintage zijn ze namelijk erg gek op chocolade. ;-)

Het is een feest om bij TopVintage te werken omdat…
...je de hele dag de mooiste vintage pareltjes voorbij ziet komen en heel veel klanten blij maakt.

Wat je aan je vrienden en kennissen vertelt dat je doet bij TopVintage:
''Ik verkoop jurkjes aan supertoffe klanten, voor een organisatie die het net even anders doet.

Wat je echte werkzaamheden zijn:
Je zorgt dat de winkel er tip top uit ziet Je zorgt dat er  een goede sfeer is in de winkel en deze sfeer zie je ook terug in je service naar de klanten, verkopen en adviseren vind je heel leuk om te doen en hier ben je ook succesvol in. Je bent behulpzaam en hebt energie.

Wat wij vragen:

 • Ervaring in een kledingwinkel is een pré
 • Je begrijpt het belang van service en klantbeleving
 • Een enthousiaste persoonlijkheid
 • Affiniteit met Vintage mode
 • Goede beheersing van Nederlands en Engels, Duits is een pré
 • Beschikbaarheid elke zaterdag Van 9.45 tot 17.15 uur incidenteel ook op zondag en vakantieperioden


Wat wij bieden:

 • Een leuke en leerzame bijbaan in een groeiende, bruisende en jonge onderneming;
 • Informele en prettige werksfeer (ja hoor, met maandelijkse borrel en regelmatig feestjes);
 • 25 verlofdagen per jaar, op basis van een fulltime (38 uur) contract;
 • Goede pensioenregeling;
 • Korting op (persoonlijke) aankopen in onze webwinkel (Shop till you drop);
 • Werk waarbij je af en toe vergeet dat je daadwerkelijk aan het werk bent;
 • Last but definitely not least: een passend salaris ;-)


Onze geliefde klant is koningin
Uit een voorliefde voor vintage is TopVintage in april 2008 door Angelique vanuit de woonkamer opgericht. Met trots mogen wij ons Europa’s grootste online retro boutique noemen. Onze missie is om elke vrouw zich mooi en gelukkig te laten voelen en zo haar leven te verrijken. Daarin slagen we doordat onze geliefde klant bij ons koningin is en centraal staat in alles wat we doen. De sfeer in de organisatie is informeel en hoewel er hard gewerkt dient te worden in deze veelal hectische werkomgeving, wordt er ook goed voor je gezorgd.

 Ja, ik wil!
Wil je werken in een informele werksfeer en deel uitmaken van ons enthousiaste team? Stuur dan je cv en motivatiebrief zo snel mogelijk naar t.a.v. Manja Tassie naar vacature@topvintage.nl.  

Wat gebeurt er na je sollicitatie?

1.    Je sollicitatie wordt onder de loep genomen en je hoort binnen een week  van ons of we jou uitnodigen voor een persoonlijke kennismaking.
2.    Als we jou als onze nieuwe Topper zien, doen we jou een arbeidsvoorwaardenvoorstel. Zo niet, krijg je natuurlijk eerlijke en goede feedback waarmee je verder kunt.


Wie weet zien we elkaar snel! ;-)

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 
Door het toesturen van jouw persoonsgegevens als reactie op deze vacature geef je toestemming voor het verwerken van deze gegevens door TopVintage. Wij gaan zorgvuldig met jouw gegevens om en verwijderen deze binnen vier weken na het aflopen van de sollicitatieprocedure. Mochten wij ze langer in ons portefeuille willen bewaren, dan vragen wij hiervoor jouw toestemming voor een periode van maximaal één jaar. Lees onze Privacy Policy voor meer informatie over jouw rechten en hoe wij omgaan met persoonsgegevens.

Shop Assistant