Lees hier meer over onze maatregelen omtrent COVID-19

Vacature Shopmanager


Als Customer Shop Queen ben je verantwoordelijk voor alle werkzaamheden binnen onze állereerste (nieuw te openen) TopVintage winkel in Kerkrade.  
Je hebt alles in je om dit tot een succes te maken!

Hoe je dag eruit kan zien ;-)
Je opent om 10.00 uur de winkel en zorgt dat alles tip top in orde is voor de dag die gaat komen. De eerste klanten druppelen binnen, jij zorgt ervoor dat ze zich echte Vintage Diva’s voelen en helpt ze in het vinden van een top outfit. Bij het afrekenen stop je nog een leuke goodie in de tas erbij en laat je ze met een “verwengevoel” de winkel uitlopen.  Tussendoor check je de voorraden en zorg je dat de winkel op orde blijft en past waar nodig de winkelpresentatie aan. Je kijkt wat er op de planning staat, en of de bezetting is geregeld. Natuurlijk is er tussendoor altijd tijd voor een kopje thee/ koffie en wat eten. ;-)

Het is een feest om bij TopVintage te werken omdat…
Jij als állereerste tussen de prachtige collecties mag snuffelen. Ook goed om te weten: Er staat iedere dag weer een heerlijke, uitgebreide lunch op je te wachten in de kantine. ;-)

Wat je aan je vrienden en kennissen vertelt dat je doet bij TopVintage:

''Ik maak onze klanten iedere dag weer helemaal blij met onze geweldige collectie en shopbeleving.'' 

Wat je echte werkzaamheden zijn:
Je zorgt dat de winkel er tip top uit ziet, je bewaakt het budget en de voorraden. Je weet de juiste sfeer te creëren die helemaal past bij TopVintage, Deze sfeer zie je ook terug in je service naar de klanten, Je bent creatief en durft mee te denken. Vanuit je ervaring en enthousiasme weet je te motiveren en tot goede prestaties te komen.


Wat wij vragen:

 • Een ervaren shopmanager die haar strepen heeft verdiend.
 • Je kent het belang van service en klantbeleving.
 • Een creatieve, positieve en enthousiaste persoonlijkheid.
 • Affiniteit met Vintage mode.
 • Goede beheersing van Nederlands en Duits, Engels is een pré.
 • MBO 4 werk- en denk niveau.
 • Beschikbaarheid op woensdag, donderdag, vrijdag van 10.00 tot 18.00 uur (zaterdag tot 17.00 uur).


Wat wij bieden:

 • De kans om je te ontwikkelen in een groeiende, bruisende en jonge onderneming;
 • Informele en prettige werksfeer (ja hoor, met maandelijkse borrel en regelmatig feestjes);
 • 25 verlofdagen per jaar, op basis van een fulltime (38 uur) contract;
 • Goede pensioenregeling;
 • Korting op (persoonlijke) aankopen in onze webwinkel (Shop till you drop);
 • Werk waarbij je af en toe vergeet dat je daadwerkelijk aan het werk bent;
 • Last but definitely not least: een passend salaris ;-)


Onze geliefde klant is koningin
Uit een voorliefde voor vintage is TopVintage in april 2008 door Angelique vanuit de woonkamer opgericht. Met trots mogen wij ons Europa’s grootste online retro boutique noemen. Onze missie is om elke vrouw zich mooi en gelukkig te laten voelen en zo haar leven te verrijken. Daarin slagen we doordat onze geliefde klant bij ons koningin is en centraal staat in alles wat we doen. De sfeer in de organisatie is informeel en hoewel er hard gewerkt dient te worden in deze veelal hectische werkomgeving, wordt er ook goed voor je gezorgd.

Ja, ik wil!
Wil je werken in een informele werksfeer en deel uitmaken van ons enthousiaste team? Stuur dan je cv en motivatiebrief voor 27 mei 2019 t.a.v. Manja Tassie naar vacature@topvintage.nl

Wat gebeurt er na je sollicitatie?

1.    Je sollicitatie wordt onder de loep genomen en binnen 2 weken na sluitingsdatum  hoor je van ons of we jou uitnodigen voor een persoonlijke kennismaking.
2.    Zijn we positief? Dan willen wij je graag nog eens spreken en dieper op zaken ingaan.
3.    Na twee gesprekken weet je het wel. Als we jou als onze nieuwe Topper zien, doen we jou een arbeidsvoorwaardenvoorstel. Zo niet, krijg je natuurlijk eerlijke en goede feedback waarmee je verder kunt.

Wie weet zien we elkaar snel! ;-)

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Door het toesturen van jouw persoonsgegevens als reactie op deze vacature geef je toestemming voor het verwerken van deze gegevens door TopVintage. Wij gaan zorgvuldig met jouw gegevens om en verwijderen deze binnen vier weken na het aflopen van de sollicitatieprocedure. Mochten wij ze langer in ons portefeuille willen bewaren, dan vragen wij hiervoor jouw toestemming voor een periode van maximaal één jaar. Lees onze Privacy Policy voor meer informatie over jouw rechten en hoe wij omgaan met persoonsgegevens.

Chat