(Studio)Fotograaf - 38 uur per week


Als fotograaf weet jij als geen ander op welke manier onze producten het beste gepresenteerd en gefotografeerd moeten worden. Hierdoor kan onze wereldwijde klantenkring de producten namelijk letterlijk van alle kanten èn met bijbehorende details bekijken.

 

Onze geliefde klant is koningin
Uit een voorliefde voor vintage is TopVintage in april 2008 door Angelique vanuit de woonkamer opgericht. Met trots moge wij ons Europa’s grootste online retro boutique noemen. Onze missie is om elke vrouw zich mooi en gelukkig te laten voelen en zo haar leven te verrijken. Daarin slagen we doordat onze geliefde klant bij ons koningin is en centraal staat in alles wat we doen. De sfeer in de organisatie is informeel en hoewel er hard gewerkt dient te worden in deze veelal hectische werkomgeving, wordt er ook goed voor je gezorgd.

De afdeling Communication & Design
Je maakt deel uit van de veelzijdige afdeling Communication & Design. Het team bestaat momenteel uit 20 marketing- en communicatieprofessionals waarvan iedereen gespecialiseerd is in een bepaald vakgebied. Wanneer de krachten gebundeld worden voor grote campagnes en projecten komen de mooiste creaties tot uiting. Er wordt dan ook volop gebruik gemaakt van ieders kwaliteiten.

Hoe je dag eruit kan zien ;-)
Bij aankomst op kantoor staan de rekken vol nieuwe pareltjes op je te wachten.
Jij werpt een blik op de nieuwe collecties en voor je het weet schieten de eerste ideeën voor de productfotografie door je hoofd. Je neemt de kleding mee en bereid de fotostudio voor. Camera en belichting ingesteld, achtergrondmuziekje aan? Let’s go! Jij zorgt ervoor dat de kledingstukken perfect gestyled zijn en hierdoor volledig tot hun recht komen want jij neemt absoluut geen genoegen met een minimaal resultaat. Doordat onze klanten de producten online zo goed kunnen bekijken en beoordelen, worden weinig bestellingen geretourneerd. En dat alles mede dankzij jouw inspanningen. Hoe mooi is dat? Je collega komt even buurten en brengt een nieuwe zending accessoires mee. De werkdruk wordt opgevoerd: jij bent niet meer te stoppen en legt ook deze producten direct vast. Tegen de namiddag neem je weer plaats achter je bureau, bekijkt met trots het resultaat en maakt de eerste selecties. Wedden dat deze producten binnen no time uit de schappen vliegen?

Het is een feest om bij TopVintage te werken omdat…

… Iedere dag in het teken staat van de mooiste vintage mode en mijn geliefde camera en ik geen moment van elkaars zijde hoeven te wijken.


Wat je aan je vrienden en kennissen vertelt dat je doet bij TopVintage:
“Mijn werk wordt wereldwijd bekeken, zelfs in Japan, Brazilië en Chili. Het aantal viewers vandaag? Tot nu toe staat de teller op 120.000. Hoeveel heb jij?”.


Wat je echte werkzaamheden zijn:

·         Productfotografie van kleding;
·         Gestileerde productfotografie van schoenen, accessoires, sieraden, make- up;
·         Het perfectioneren van foto’s in Photoshop;


 Wat wij vragen:

·         Je hebt affiniteit en ervaring met fotografie;
·         Kennis van Adobe Photoshop is een bonuspunt;
·         Drukte of niet, jij blijft non stop onze creatieveling die gestructureerd en uiterst nauwkeurig werkt binnen de huisstijl van TopVintage;
·         Je hebt gevoel voor styling en (vintage) mode;
·         Je denkt out of the box en schakelt snel;
·         Professionaliteit, gezelligheid en spontaniteit.

 
Wat wij bieden:

·         De kans om je te ontwikkelen in een groeiende, bruisende en jonge onderneming;
·         Informele en prettige werksfeer (ja hoor, met maandelijkse borrel en regelmatig feestjes);
·         25 verlofdagen per jaar, op basis van een fulltime (38 uur) contract;
·         Goede pensioenregeling;
·         In de veelal hectische werkomgeving, wordt er ook goed voor je gezorgd;
·         Korting op (persoonlijke) aankopen in onze webwinkel (Shop till you drop);
·         Werk waarbij je af en toe vergeet dat je daadwerkelijk aan het werk bent;
·         Last but definitely not least: een passend salaris ;-)


 Ja, ik wil!
Wil je werken in een informele werksfeer en deel uitmaken van ons enthousiaste team? Stuur voor 20 augustus 2018 je sollicitatie t.a.v. Dorien Vreuls naar vacature@topvintage.nl . Let op, deze deadline is een indicatie waarvan kan worden afgeweken door deze eerder of later offline te halen bij voldoende animo.

Zorg dat je bij interesse dus zo snel mogelijk reageert en cv, motivatiebrief en portfolio toevoegt aan jouw sollicitatie.


Wat gebeurt er na je sollicitatie?

1.    Je sollicitatie wordt onder de loep genomen en binnen 2 weken hoor je van ons of we jou uitnodigen voor een kennismakingsgesprek. Ook zouden wij jou dan een proefopdracht mee kunnen geven.
2.    We nemen telefonisch contact met je op om een tijdstip in te plannen. 
Heb je dringende vragen? Stel deze dan al gerust!
3.    Zijn we positief? Dan willen wij je graag nog eens spreken en dieper op zaken ingaan.
4.    Na twee gesprekken weet je het wel. Als we jou als onze nieuwe Topper zien, doen we jou een arbeidsvoorwaardenvoorstel. Zo niet, krijg je natuurlijk eerlijke en goede feedback waarmee je verder kunt.

 Wie weet zien we elkaar snel! ;-)

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Chat