Retro & vintage shoppers

Retro en vintage shoppers zijn ideaal voor vrouwen die van plan zijn om veel spullen mee te gaan nemen, oftewel: van plan zijn om te gaan shoppen! En natuurlijk ook als je boodschappen gaat doen, een dagje strand hebt gepland – eigenlijk gewoon altijd! Bekijk ze op deze pagina! 

Sale
14.95
11.96
Betty Knows Best 50s Honey Bunny Shopper

Retro shoppers van TopVintage

Het is dé perfecte tas voor langdurige shopsessies: en die kunnen wij dames maar niet genoeg hebben! Een tas dus die iedere vrouw nodig heeft. En wil je een bijzonder exemplaar, dan ben je bij TopVintage aan het juiste adres. Wij presenteren je daarom een selectie ge-wel-dige retro en vintage shoppers! Gegarandeerd genoeg ruimte voor een compleet nieuwe outfit. Ook boodschappen doen was nog niet zo leuk: wie zegt dat dat niet in stijl kan? Wij weten als geen ander: zo’n prachtig accessoire maakt nou eenmaal alles wat je doet leuker. Kies dus snel een exemplaar waar jij vrolijk van wordt: we hebben retro clutches in allerlei uitvoeringen en kleuren, dus er zit vast ook iets moois voor jou tussen! Uiteraard ook perfect afgewerkt en ontworpen door fijne merken zoals Sun Jellies, La Parisienne en ZaZoo. Classy chic, uitermate schattig, lekker speels of juist mega vrolijk! Wij kunnen er in ieder geval geen genoeg van krijgen!

Vintage shoppers zijn super gemakkelijk online te bestellen!

Goed nieuws: onze retro shoppers zijn ook nog eens super eenvoudig online te bestellen! Het enige wat je moet doen is het product in jouw in het winkelwagentje plaatsen. De vervolgstappen wijzen zichzelf. Betalen doe je zoals jij dat wilt, bijvoorbeeld met PayPal, Creditcard of Ideal. Vanaf daar nemen wij het van je over. Wij sturen jouw shopper zo snel mogelijk – we rekenen geen verzendkosten – naar je op. In de meeste gevallen heb je deze de volgende dag al in huis! En mocht je eventueel nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op. Onze klantenservice is er om jou te helpen en te adviseren! We maken het je graag zo gemakkelijk mogelijk. En zeg nou zelf.. hoe fijn is dat?! Voortaan zou je bijna alleen nog maar online willen shoppen. Bijna… want met je nieuwe retro shopper wil je gegarandeerd lekker de stad in! 

Shop Assistant