Retro & vintage portemonnee

Retro en vintage shoppers zijn ideaal voor vrouwen die van plan zijn om veel spullen mee te gaan nemen, oftewel: van plan zijn om te gaan shoppen! En natuurlijk ook als je boodschappen gaat doen, een dagje strand hebt gepland – eigenlijk gewoon altijd! Bekijk ze op deze pagina! 

Banned 60s My Lovely Cat Small Wallet in Black
Dancing Days by Banned 50s Now or Never Polka Purse in Cream
Banned 50s Lucille Cherry Polka Purse in Black

De mooiste vintage portemonnee

Alhoewel onze portemonnees meestal meer leeg dan gevuld zijn (we love shopping!, zal je er toch eentje nodig hebben! En als we er dan toch eentje nodig hebben, dan graag ook een zo praktisch en stijlvol mogelijk exemplaar. Toch? Daarom onze ruime collectie, waarin je zeker jouw perfecte vintage portemonnee gaat vinden! Ze zijn er in alle kleuren, printjes en formaten. Grote bijvoorbeeld, voor al je kleingeld, briefgeld, pasjes, belangrijke bonnetjes en – natuurlijk – foto’s van je geliefden. Sommige kunnen zelfs voor clutch door. Dan kan je dus zelfs je sleutels, telefoon en mascara gemakkelijk meenemen! Afrekenen doen we dus voortaan in stijl! En stappen trouwens ook, want we hebben ook verschillende van die schattige knipportemonneetjes die perfect passen in een kleinere handtas. Kies voor een pittig panterprintje als je durft. Of ga voor klassiek en elegant faux lederen exemplaar. Je wist vast nog niet dat zo’n simpel accessoire zo’n geweldige eye-catcher kon zijn. Wij zeggen: hebben!!

Heb jij jouw favoriete retro portemonnee al gevonden?

Pak voor de laatste keer je huidige portemonnee en bestel je favoriete nieuwe exemplaar online bij TopVintage! Rond je bestelling vandaag nog voor 21.00 uur af (geldig op werkdagen) en je hebt morgen al je nieuwe favoriet op de deurmat liggen. Het is super simpel: plaats de retro portemonnee van jouw keuze in de shopping bag en volg de stappen in het menu. Betalen doe je zoals jij dat prettig vindt, bijvoorbeeld met Creditcard, Ideal of Paypal. Verzendkosten betalen hoeft niet. En mocht je portemonnee op de een of andere reden toch tegenvallen (al kunnen we het ons bijna niet voorstellen ;-)), dan kun je deze gemakkelijk retourneren of omruilen voor een ander exemplaar. En als je nog dingen van ons wilt weten, vragen hebt of wat advies wil: bel ons gerust

Shop Assistant