Recept: Perfect Pink Sprinkles Cake
In
the mood for pink food? Dan wordt het écht smullen met deze heerlijke pink sprinkles
cake.
Een easy recept (alle credits naar onze Topvintage lady Corine), dat we
graag met jullie delen.
Wat moet er allemaal in je
boodschappenmandje?
·
3
pakken droge theebiscuits (langwerpig of vierkant)
·
1
pakje roomboter (op kamertemperatuur)
·
250
gram poedersuiker
·
Roze
kleurstof
·
Half
kopje melk
·
Sprinkles
·
Twee
of drie pakjes vanillesuiker (naar smaak)
·
Schaal,
plaat of bord
Aan de slag, ladies…
Doe de boter in een kom en roer deze glad en smeuïg met een mixer. Voeg de poeder en vanillesuiker toe en meng alles goed door elkaar. Giet daarna driekwart van de melk beetje bij beetje erbij en de crème is klaar (proeven mag ;-)). De rest van de melk heb je nog nodig en kun je alvast in een aparte schaal of diep bord gieten. Voeg als laatste de roze kleurstof toe. Let’s go pink! :-)
Doop it like it’s
hot!
Doop de koekjes één voor één in de melk en leg
bijvoorbeeld 3 rijen van 4 koekjes in de lange weg op een schaal, plaat of
bord. Op de koekjes smeer je nu een laagje van de crème. Maak daarna weer een
laag met koekjes die je eerst doopt in de melk voordat je ze op het laagje
crème legt. Zo ga je verder totdat je nog een kleine hoeveelheid crème over
hebt.
De finishing toch
Smeer de laatste hoeveelheid crème over het geheel en
strooi op de bovenkant een laagje sprinkles. Leef je uit, gorgeous!
That’s all!
Zet de pink sprinkles cake minstens 3 uur in de koelkast om op te stijven. Tik…tak…
nog even geduld en dan wordt het gegarandeerd smullen!
Deel jouw creatie met #topvintagestyle. We zijn zó
benieuwd :-D.