De sieraden van Petra Reijrink stralen pure vrouwelijkheid uit.  Ze verraden haar oog voor detail en eindeloze liefde voor mooie, authentieke materialen. 

Petra vervaardigt alle sieraden met de hand en gebruikt daarbij natuurlijke materialen als edelstenen, zoetwaterparels, koraal, parelmoer, brons, maar ook bijzondere echte one-of-kind vintage onderdelen!

De creaties onderscheiden zich door een delicate en serene uitstraling. De collectie bestaat uit diverse modellen kettingen, armbandjes, ringen en oorbellen. Stuk voor stuk unieke sieraden door de subtiele details en materialen uit alle windstreken.

2559-13311-pc-steph-gn-oct-full


Er is helaas niets gevonden! Maar... dat hoeft niet te betekenen dat we het niet hebben.
Omdat onze items vaak de meest fantasierijke veelal buitenlandse namen hebben, is het wellicht handiger om eerst boven in het Hoofdmenu een categorie aan te klikken en vervolgens links in het menu verder te filteren op bijvoorbeeld soort, kleur, stijl, maat en prijsklasse. 

Als je specifiek naar iets op zoekt bent en je kunt het nog steeds niet vinden, aarzel dan niet en vraag ons: wij helpen je graag!

Chat