Froy & Dind

Froy & Dind retro dameskleding

Froy & Dind is het retro kindje van het creatieve Antwerpse duo Froya en Adinda (Froy & Dind – hoe creatief is dat?). Het kledingmerk begon ooit onder de naam Kerst op de Kaart met het ontwerpen van vrolijke ansichtkaarten, papierwaren en speelgoed. Tot onze grote vreugde (en het geluk van alle vintage lovers) ontwerpen ze nu ook kleding.

Stijl
Boho Chic Mod Sustainable Fashion
Tijdlijn
60s 70s
Merk
Froy & Dind
Kledingmaat
34 36 38 40 42 44
Kleur
Blauw Groen Bruin Geel Oranje
Meer filters
Nieuw! Froy & Dind 60s Esmee Flower Shirt Blouse in Navy
Nieuw! Froy & Dind 60s Eloise Flower A-Lijn Jurk in Navy
Nieuw! Froy & Dind 70s Fenna Velvet Trousers in Pine Groen
Nieuw! Froy & Dind 70s Fenna Velvet Trousers in Medieval Blauw
Froy & Dind 60s Gerdy Cardigan in Picante Cinnamon
Froy & Dind 60s Gerdy Cardigan in Pumpkin Spice

Froy & Dind retro dameskleding

Froy & Dind is het retro kindje van het creatieve Antwerpse duo Froya en Adinda (Froy & Dind – hoe creatief is dat?). Het kledingmerk begon ooit onder de naam Kerst op de Kaart met het ontwerpen van vrolijke ansichtkaarten, papierwaren en speelgoed. Tot onze grote vreugde (en het geluk van alle vintage lovers) ontwerpen ze nu ook kleding. De speelsheid van Froy & Dind leeft voort in retro jurkjes met hippe kleuren en vrolijke prints. Kleding die zorgt voor instant happiness zodra je je kledingkast opent. Zelfs voordat je ’s ochtends je koffie hebt gehad!

Een ecologische voetafdruk net zo vrolijk als de Froy & Dind jurkjes

Froy & Dind geeft om het milieu in alles wat het merk doet. Ze zorgen voor een kleine ecologische voetafdruk door het gebruik van 100% biologisch katoen met het GOTS (Global Organic Textile Standard) certificaat. En ze blijven zich ontwikkelen om verantwoorde én prachtige dames kleding te blijven maken! Sinds kort werkt Froy & Dind zelfs met bamboe, een snelgroeiende plant die comfortabel, elastisch, ademend en anti-allergeen is. En natuurlijk de perfecte vervanger voor synthetische vezels! Zo kun je niet alleen genieten van het uiterlijk van je nieuwe Froy & Dind retro jurkje, maar ook van de achtergrond ervan.

Chat