Froy & Dind

Froy & Dind

Froy & Dind retro dameskleding

Froy & Dind is het retro kindje van het creatieve Antwerpse duo Froya en Adinda (Froy & Dind – hoe creatief is dat?). Het kledingmerk begon ooit onder de naam Kerst op de Kaart met het ontwerpen van vrolijke ansichtkaarten, papierwaren en speelgoed. Tot onze grote vreugde (en het geluk van alle vintage lovers) ontwerpen ze nu ook kleding.


Er is helaas niets gevonden! Maar... dat hoeft niet te betekenen dat we het niet hebben.
Omdat onze items vaak de meest fantasierijke veelal buitenlandse namen hebben, is het wellicht handiger om eerst boven in het Hoofdmenu een categorie aan te klikken en vervolgens links in het menu verder te filteren op bijvoorbeeld soort, kleur, stijl, maat en prijsklasse. 

Als je specifiek naar iets op zoekt bent en je kunt het nog steeds niet vinden, aarzel dan niet en vraag ons: wij helpen je graag!

Froy & Dind retro dameskleding

Froy & Dind is het retro kindje van het creatieve Antwerpse duo Froya en Adinda (Froy & Dind – hoe creatief is dat?). Het kledingmerk begon ooit onder de naam Kerst op de Kaart met het ontwerpen van vrolijke ansichtkaarten, papierwaren en speelgoed. Tot onze grote vreugde (en het geluk van alle vintage lovers) ontwerpen ze nu ook kleding. De speelsheid van Froy & Dind leeft voort in retro jurkjes met hippe kleuren en vrolijke prints. Kleding die zorgt voor instant happiness zodra je je kledingkast opent. Zelfs voordat je ’s ochtends je koffie hebt gehad!

Een ecologische voetafdruk net zo vrolijk als de Froy & Dind jurkjes

Froy & Dind geeft om het milieu in alles wat het merk doet. Ze zorgen voor een kleine ecologische voetafdruk door het gebruik van 100% biologisch katoen met het GOTS (Global Organic Textile Standard) certificaat. En ze blijven zich ontwikkelen om verantwoorde én prachtige dames kleding te blijven maken! Sinds kort werkt Froy & Dind zelfs met bamboe, een snelgroeiende plant die comfortabel, elastisch, ademend en anti-allergeen is. En natuurlijk de perfecte vervanger voor synthetische vezels! Zo kun je niet alleen genieten van het uiterlijk van je nieuwe Froy & Dind retro jurkje, maar ook van de achtergrond ervan.

Chat