Betty knows best

Vergeet alle huishoudtips die je ooit hebt gehad, ze verbleken wanneer Betty je huis betreedt. Het vintage homewear merk Betty Knows Best brengt humor en echte vintage in je huishouden. Het was nog nooit zo leuk om je huis te stylen en schoon te houden, hihihi!

Betty knows best merkbanner
Sale
12.95
10.36
Betty Knows Best 50s Vintage Starlet Luggage Tag
Sale
5.95
4.76
Betty Knows Best 50s Happy Birthday Gift Bag
Sale
14.95
11.96
Betty Knows Best 50s Honey Bunny Shopper
Betty Knows Best 50s Thank You Greeting Card
Betty Knows Best 50s Good Luck Greeting Card
Betty Knows Best 50s Get Well Soon Greeting Card
Betty Knows Best 50s Nurse Get Well Soon Greeting Card
Betty Knows Best 50s New Baby Boy Greeting Card
Betty Knows Best 50s New Baby Girl Greeting Card
Betty Knows Best 50s Love You Always Greeting Card
Betty Knows Best 50s Je T'aime Greeting Card
Betty Knows Best 50s Be My Valentine Card
Betty Knows Best 50s Be My Valentine Fairy Card

Vintage homewear met Betty Knows Best

Voortaan is niet alleen je outfit, maar ook je huis geheel gehuld in retro en vintage stijl! Met een beetje hulp van Betty Knows Best waan je je voortaan in een retro interieur! Goed nieuws dus voor alle dames die hun retro lifestyle helemaal compleet willen maken! Van de spulletjes van Betty Knows Best krijg je namelijk instant happy feelings. Begin je dag goed met een kop koffie in een vrolijke vintage mok (‘Drink coffee – Do stupid things faster with more energy’) en zet ‘m weg op een van de grappige onderzetters (‘A balanced diet is a piece of cake in each hand’, ‘Both of us can’t look good at the same time.. it’s me or the house’). Lang leve vintage in huis! Verzamel deze spulletjes allemaal of geen ze cadeau op de housewarming van je vriendin, dan zit je met deze essentials altijd goed!

Ook net als ons helemaal weg van al deze hebbe-dingetjes? Begrijpelijk! Daarom zorgen we er ook voor dat – wanneer je een bestelling bij ons plaatst – je spulletjes zo snel mogelijk jouw kant op komen! Hoe? Nou, bijvoorbeeld door ervoor te zorgen dat bestellingen die op een werkdag voor 21.00 uur worden gedaan nog met de post van dezelfde dag mee te doen. Handig he! En wist je al dat je bij ons nooit verzendkosten hoeft te betalen? Je krijgt in onze retro boutique dus nooit te maken met onverwachte kosten. Wel zo fijn! Dus.. heb jij je favoriete Betty Knows Best spulletjes al uitgezocht? Waar wacht je nog op! Maak maar vast ruimte in je interieur. En vergeet na ontvangst vooral niet om een leuk fotootje te maken of ons in een review te laten weten wat je ervan vond! Wij zijn namelijk pas blij als jij dat ook bent! 

Shop Assistant