Gratis stylingadvies van onze stylist!

Kun jij de perfecte pumps maar niet vinden voor onder jouw favo outfit, ben jij op zoek naar hét perfecte jurkje voor dat ene feestje of kan jouw kledingkast wel een boost gebruiken? Of lijkt het je gewoon leuk om eens kledingadvies te krijgen van een stylist? Dat kan! Maak nu gebruik van het gratis kledingadvies door onze eigen TopVintage stylist!

 

Hi there! Maak kennis met Anne...
Als modestylist voorzie ik vrouwen van alle leeftijden van een passend kledingadvies, zowel offline als online. Zelf ben ik natuurlijk ook helemaal gek op (vintage) fashion. Met name de combinatie van oud en nieuw spreekt mij heel erg aan.
 
Door er flink op los te mixen en matchen met diverse patronen, stoffen, kleuren, accessoires en jaren ’20 tot en met ’70 stijlen, creëer ik looks die het beste bij jou passen.
 
Vintage looks waar jij je goed in voelt
Met mijn stylingadvies inspireer ik je met retro looks waar jij je goed in voelt. Ik neem hier de tijd voor en kijk daarbij goed naar jou als persoon. Samen gaan we op zoek naar de beste vintage match voor jou! 
Dus... Spreek ik je snel? 
 
 
 * Pssst… dit kledingadvies is speciaal voor jou en helemaal gratis. Na jouw akkoord worden de looks zo snel mogelijk naar je opgestuurd!


 

 

Chat