Gouden regels


Lovely lady,

We begrijpen dat je staat te popelen om je nieuwe aanwinst te passen. Hierbij eerst nog een aantal tips en verzoekjes. Alvast heel erg bedankt en enjoy your TopVintage moment .

Make-up is art… maar niet op jouw nieuwe item!
Wil jij zoveel mogelijk plezier hebben van je nieuwe TopVintage cutie? Let er dan op dat er tijdens het passen geen make-up of andere vlekken op terechtkomen. Dan kun je er tenminste direct mee pronken zonder dat het item al direct gewassen moet worden. En daar maak je ons ook weer blij mee, mocht je ervoor kiezen het item te retourneren. Zoals je hopelijk begrijpt, kunnen we namelijk geen items met vlekken terugnemen.

Keep it fresh
Heb jij ondergoed of shapewear gescoord? Dan vragen wij je vriendelijk om de hygiëne- of plakstrip tijdens het passen te laten zitten. Heeft het item geen plakstrip meer? Pas deze dan met ondergoed of shapewear aan. Het item wordt enkel retour geaccepteerd als er geen draagsporen zichtbaar zijn en in het geval van een hygiëne- of plakstrip deze nog in het item aanwezig is.

Less bitter more glitter
Het uitpakken van een TopVintage pakketje is altijd een feestje en bij een feestje horen natuurlijk… glitters! Heb jij een gorgeous glitterjurk besteld? Dan verzoeken wij je vriendelijk om deze glinsterende beauty te retourneren in het bijgeleverde doosje om alle eigenwijze sparkles in bedwang te houden. “Just to ensure she won’t leave a sparkle wherever she goes.”

Heb jij een grote bestelling geplaatst?
Wat leuk! In verband met de grootte van je bestelling kan het zijn dat deze in 2 of meerdere pakketten wordt verzonden. No worries dus als een deel van je bestelling nog ontbreekt.

Chat