Win €500 extra vakantiegeld – lees hier hoe je kans maakt!
Win €500 extra vakantiegeld – lees hier hoe je kans maakt!

Fun dating tips


First date

Ga je voor het eerst daten met die ene cutie? Spannend hoor. Met deze tips wordt het gegarandeerd een succes!

·         Samen schaatsen blijft een klassieker! Sluit het af met een welverdiende warme chocolademelk.
·         Ga naar een rommelmarkt. Ook al heb je niet per se iets nodig, het is altijd leuk om even rond te snuffelen tussen vintage kleding, servies of lp’s. Zo heb je samen een gezellig dagje uit en vermijd je die awkward stiltes.
·         Ga samen alpaca’s knuffelen. Dit is tegenwoordig bij verschillende boerderijen mogelijk. Is je date niet zo leuk? Dan knuffel je toch gewoon met de alpaca’s. Too cute!
·         Huur een tandem en ga er samen op uit. Zorg dat je achteraan zit, zo kun je je date al het werk laten doen.
·         Ga karten. Wie van jullie is het meest fanatiek? Degene die heeft verloren, trakteer achteraf op een drankje.
·         Bezoek de dierentuin en ga samen onder andere aapjes spotten.
·         Boek eens voor een boottochtje. Te koud? Helemaal niet, juist een reden om tegen elkaar aan te kruipen.


Date time met je lover of vriendinnen…

Maar even geen inspiratie? Met deze ideeën wordt het een en al fun!

·         Maak een lange wandeling in het bos en laat jullie telefoon eens thuis. Back to nature en lekker wat qualitytime samen!
·         Bereid een lekkere picknick voor en ga gezellig met een dekentje naar het park. Is het te koud buiten? Dan kunnen jullie toch lekker picknicken voor de open haard.
·         Waarom buiten de deur afspreken? Speel thuis Twister (of andere leuke bordspellen) en je hebt sowieso een hilarische avond. Zet je alvast de wijn koud? Wij hebben ook een aantal leuke spelletjes in onze collectie. Die vind je hier.
·         Samen angsten overwinnen? Ga naar een pretpark en ga samen in die hééééle snelle achtbaan.
·         Test eens of er een van Gogh in jullie schuilt door elkaar te schilderen. Mocht je hier echt niet goed in zijn, spreek dan vooraf af dat jullie karikaturen van elkaar maken om ruzie te voorkomen, hihih.
·         Beetje kleur brengen aan die donkere winterdagen? Ga de strijd met elkaar aan tijdens een potje paintballen!
·         Ga een dagje roadtrippen! Waarheen? Laat een muntje de bestemming bepalen: kop is rechts, munt is links. Samen op ontdekkingsreis is altijd een succes! Wat gaat het worden?
·         Ga samen naar een wijnproeverij. Geen wijnliefhebbers? Een bierproeverij kan natuurlijk ook. Cheers!
·         Neem samen dansles. Salsa, hiphop of de chachacha... keuze genoeg. Hoe leuk om samen iets te leren?!
·         Wat dacht je van een potje karaoke? Show je skills en zing een leuk duetje samen. Ben je niet gezegend met een gouden stem? Dat mag de pret niet drukken.
·         Stiekem zijn we allemaal gek op de hele dag eten. Toch, ladies? Hoe leuk is het dan om samen met je lover of vriendinnen een foodtour te doen van jullie favoriete ontbijttentjes, lunchzaakjes en restaurantjes op één dag. Dat voelt even als een minivakantie, heerlijk genieten.
·         Boek een wereldreis. Oké, misschien vergt dit wat meer voorbereidings- en spaarwerk dan de gemiddelde date, maar je kunt het ook inkorten tot één vakantie te plannen. Het is bewezen dat alleen al het zoeken naar een reisje daadwerkelijk gelukkig maakt.