Prachtige zomerjurkjes met zakken
Prachtige zomerjurkjes met zakken


Maak je eigen Anti-Valentine kaartjes!

Ben jij niet zo’n fan van Valentijn en stiekem het meest verliefd op je kat? Dan hebben we een leuke bezigheid voor je! Haal de chocolade en de wijn tevoorschijn, bel een vriendin op en houd een gezellige DIY middag. Plezier en hilarische Anti-Valentine kaartjes gegarandeerd!


All you need is love… uhh deze knutselspulletjes!

  • Leuke papiertjes (met motiefjes, glitters, kleurtjes enzovoort)
  • Fineliners (gekleurde pennen)
  • Gekleurd papier
  • Schaar
  • Lijm
  • Uitgeprint plaatje van een Teletubbie en uitgeprinte lama
  • Een muntje
  • Een ballon
  • Een washi tape
  • Leuke frutseldingetjes (glitters, kwastjes, steentjes)


Single as a coin


Kies een vrolijk papiertje uit, en een gekleurd vel dat er mooi bij afsteekt. Knip het gekleurde vel in een leuke vorm (hart of wolk). 

Schrijf in verschillende lettertypes ‘Single as a coin’, let daarbij op dat de ‘o’ even groot is als de munt. Plak de munt op de ‘o’, en het figuur (met munt erop) op het vrolijke papiertje. Vrolijk de kaart op met wat sierlijke krulletjes, stippeltjes of knutselfrusteltjes (glitters, kwastjes etc.). Single ladies, you rock.


You blew it


Begin weer met een vrolijk papiertje. Kies hierbij een gekleurd vel dat er mooi bij afsteekt.
Knip het vel in een spits figuurtje, en kleur de randen van het figuur zwart. Schrijf in een duidelijk lettertype ‘You blew it’ op het figuur, en plak het figuur op het vrolijke papiertje. Plak daarnaast de ballon met een washi tape op. Durf jij de kaart te sturen? ;)

You can’t touch my Tinky Winky

Deze kaart is voor de pittige ladies!  Print een plaatje van een teletubbie en knip deze uit. Plak het plaatje op een vrolijk papiertje. Kies vervolgens een gekleurd vel dat afsteekt bij het papiertje en knip het in een leuk figuurtje. Schrijf in leuke lettertypes ‘You can’t touch my tinky winky’ op het figuurtje en plak deze op het papiertje erbij. Fleur het kaartje op door er wat krulletjes op te tekenen, of plak er glitters of iets anders op!


Don’t need your drama llama 


Druk een leuke lama af en knip deze uit. Plak de lama op een vrolijk kaartje en zoek een gekleurd vel uit die afsteekt bij het kaartje.

Knip een leuke vorm uit het gekleurde vel en schrijf daar in leuke lettertypes ‘don’t need your drama llama’ op. Plak het vormpje op de kaart en fleur de kaart eventueel op met glitters, kwastjes, knoopjes of andere knutselfrutsels. No drama with this card, just fun!

Klaar met de kaartjes? Deel ze met #topvintagestyle. We zijn erg benieuwd, ladies!