Any bodytype is beautiful. It’s all about loving what you got and rocking it. Hoe moeilijk dit ‘rocken’ dan ook is, zolang jij je goed voelt in je outfit zal je dit uitstralen naar de buitenwereld. En girl, is dat nou niet precies waar het om draait? Hoe fijn is het wanneer je een item vindt, waar je jezelf ‘top of the world’ in voelt? Ik koos voor een item dat op tig verschillende manieren te stylen is, waardoor je altijd een andere look kan creëren. Laat je inspireren!

Sexy and comfortable

Because a woman is never sexier than when she is comfortable in her clothes. Voor deze najaarslooks heb ik een zwarte swing rok van Vintage Chic als basis gekozen. Wat mij betreft kan je nooit fout gaan met een zwarte rok als basis. Goed te stylen voor alle gelegenheden. Daarnaast is de rok gemaakt van een flatterende stretchy stof. Door hem hoog in de taille te dragen krijg je een prachtig zandloper figuur!

 Deze eerste look is vooral heel comfy. En hey, ik houd van kleding die elegant en comfortabel is. Geschikt voor de dagen dat je minder zin hebt om de ‘perfecte’ look uit je kast te toveren. Zowel de rok als top zijn gemaakt van een stretchy stof, en door de iets dikkere stof kleden ze ook nog eens heel goed af (daar ben ik altijd dol op). Afgemaakt met een platte schoen, schreeuwt deze look COMFY!

Op zoek naar een outfit voor Halloween? Deze look is daar ook geschikt voor. Ga je liever voor wat uitbundigers? Combineer de top dan bijvoorbeeld met een oranje rok of een van onze Halloween items.


Cold and rainy days

Aangezien je nooit weet wat het weer doet in het najaar, is deze look perfect voor de koudere of regenachtigere najaarsdagen. Met een dikke panty is hij ook goed door te dragen in de winter.

De rok gecombineerd met deze speelse, gestreepte coltrui maakt een goede basis voor deze look. De stoere Dr. Martens geven er een edgy, maar vrouwelijk, randje aan. Zodra je de deur uitgaat maak je de look af met deze fluffy coat in een prachtige zandkleur. En niet te vergeten deze transparante paraplu. Zelfs als het onverwachts gaat regenen loop jij er gestyled bij ;).


Business, date or a night out? Wear it whenever you like

De laatste look heb ik gestyled met een wat chiquere witte blouse met een leuk strikdetail. Aangezien de look vrij ‘plain’ is, maak ik hem af met deze unieke tas van Vendula. Deze tas is geïnspireerd op Schakespeares Theatre en is een kunstwerk op zich.

Deze outfit is wat mij betreft geschikt voor naar het werk. Wellicht draag je hem dan wel liever met een platte schoen, maar ook dat past prima bij deze look. Met hak is hij geschikt voor een girls night out, date, of gewoon omdat jij je er goed in voelt.


Verschillende najaarsoutfits met één basis item

Drie totaal verschillende looks, maar alles met dezelfde rok als basis. Zo zie je dat je met het juiste item alle kanten op kan; zolang je de outfit rockt, maakt het niet uit welke bodytype je hebt. Is zwart toch niet helemaal je kleur, of heb je al zoveel zwarte rokken? Check dan ook eens onze andere kleuren van deze rok!