De vakanties zijn weer over en de paspoorten en koffers worden weer opgeborgen. Heerlijk dobberen op je opblaasbare flamingo zit er helaas niet meer in: BACK TO WORK! Maar wat trek je aan zo'n eerste werkdag na je vakantie? No worries! Ik help je op weg met deze fabulous outfits, zodat jij stijlvol naar kantoor gaat.

Holidays are over, get back to work in this stylish suit

Iedere vrouw zou een pak in haar bezit moeten hebben als je het mij vraagt. Of er nou een formele of juist informele sfeer op de werkvloer hangt: een pak kan altijd. Op een informele werkvloer draag je je favoriete sneakers eronder, maar met een goed paar hakken maak je het pak weer heel stijlvol en klassiek. Waar je ook werkt, comfort is belangrijk. Je moet je vooral goed voelen in je outfit. Een pak oogt natuurlijk al snel heel netjes, daarom mag hetgeen wat je eronder draagt wat meer casual zijn, zoals deze mooie effen top.

Wist je dat Marlene Dietrich mannelijke, driedelige pakken droeg om een revolutionaire, androgyne look te creëren? Daardoor werd het dragen van een pak (jasje + broek) acceptabel voor vrouwen in de jaren 30, thanks Marlene! ;) In deze prachtige Diadora Suit van ons eigen merk Glamour Bunny Business Babe voel ik mij een ware boss lady. Dit prachtige pak is uitgevoerd in een stevige maar toch soepele, warmgrijze stof met een hele lichte shimmer voor een vleugje extra glam, een lichte stretch en is gevoerd voor extra comfort. You can be masculine and yet very feminine at the same time!


Fabulous seventies office look

Flared jeans, maxi jurken, uitbundige sieraden en bloemenprints: do I need to say more? Ik ben he-le-maal gek op de mode uit de jaren 70! Deze outfit heeft een hele andere look & feel dan de eerste, maar I LOVE IT! In deze look draag ik de 70s Patty Rubell Blouse van King Louie. Niet alleen een prachtplaatje om te zien maar ook nog eens super comfortabel dankzij de soepele, stretchy, zwarte Ecovero viscosemix met een eye-catching bloemenprint. Deze prachtige blouse heb ik gecombineerd met de 70s Garbo Pintuck Tuillerie Pants van King King Louie. Door de vrouwelijke hoge taille en straight cut leg is ze DE perfecte klassieker die jarenlang mee kan. Last but not least, draag ik de Dory Platform Block Heel Pumps van Tamaris. Ik word er helemaal happy de peppy van!


I'm a boots girl

Met deze 60s Debra Overknee Boots van Tamaris draag je al je korte(re) jurkjes en rokjes gewoon door in het najaar! Deze zwarte overknee laarzen zijn gemaakt van hoogwaardig en zacht suèdine met een stretchy schacht waardoor ze geschikt zijn voor zowel slanke, als stevige kuiten. Deze laarzen verdienen een fantastische, bijpassende outfit... heb jij al wat in gedachte? Ik koos voor de Elina Corduroy Skirt van Surkana in combinatie met de Rollneck van King Louie. De Gemma Handbag van Banned Retro maakt de look volledig af. Al je essentials passen er precies in, dus volg je (vintage) modehartje en let's shop!


Back at it again

Welke back to work outfit is jouw favoriet? Ik hoop dat je iets hebt gezien waar je enthousiast van bent geworden. Eerlijk is eerlijk, ik zou het liefst al deze office looks willen koppen. Ze zijn allemaal zo verschillend, maar perfect voor naar kantoor. Happy shopping!