Vraag over een artikel

Welke maat moet ik nemen?

Een van de meest gestelde vragen over onze kleding en schoenen is: hoe valt dit artikel?/valt het groot?/valt het klein?/ik heb al een jurk in maat X, valt deze hetzelfde?/ik draag normaal maat X welke maat moet ik hier nemen? etc.

Omdat elk artikel, merk, model, materiaal veelal zijn eigen pasvorm heeft en omdat er helaas geen universele standaard maten bestaan, meten en passen wij daarom elk artikel eerst zelf door en maken adhv deze gegevens een speciale maattabel-op-maat zoals weergegeven in deze artikelomschrijving, zodat het voor jou heel eenvoudig is om de juiste maat te kiezen :-D 
Voor meer info hierover lees ook Help, hoe moet ik meten? 


Twijfel je desondanks, dan adviseren wij je uiteraard graag! Maar hiervoor hebben wij echter de volgende concrete maatgegevens nodig om jou een zo goed mogelijk maatadvies te kunnen geven: je borst / taille / heupomvang opgemeten zoals uitgelegd in voorgaande 'help, hoe moet ik meten?  

Is jouw maat uitverkocht?

Onze items zijn Hot, gelimiteerd geproduceerd en vaak in no time uitverkocht! Klik op jouw (uitverkochte) maat en kijk of er nadere info bij staat, wij doen namelijk dagelijks ons uiterste best om je zoveel mogelijk te informeren en alle info up to date te houden. Wij kunnen echter nooit exacte datums aangeven. Wanneer een artikel weer leverbaar is, is afhankelijk van talloze  - niet door ons te beïnvloeden factoren - , denk aan: beschikbaarheid materiaal, productiesnelheid leverancier, planning productie, populariteit enz.
Staat er daarom 'verwachte levertijd: maand X' dan weten wij dat het artikel in deze maand 99% zeker weer binnen komt, maar wij kunnen helaas geen specifieke dag aangeven. staat er 'verwachte levertijd: onbekend' dan betekent dit dat wij (nog) geen nieuwe leveringsdatum ontvangen hebben van onze leverancier. Dus ook niet als je een bruiloft/feestje/festival oid in het vooruitzicht hebt... hoe graag wij je ook zouden willen helpen! Het enige wat rest is: maak gebruik van de Tip Mij! functie en duim dat het artikel op tijd weer binnen is :-D


* verplichte velden
Melding verbergen

Om je beter van dienst te kunnen zijn maakt TopVintage gebruik van cookies. Meer informatie.